Live acumAdela (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Revelion in Croatia – rasfat si distractie

Celebrarea Anului Nou in Croatia este cel mai de dorit si cel mai stralucitor eveniment al anului. Te poti bucura de traditii, de divertisment si delicii culinare toate oferite intr-un climat placut.

Festivitatile in aer liber insotite de muzica live si spectacole ale grupurilor folclorice au loc de-a lungul tarmului Croatiei. Cele mai cunoscute sunt petrecerile in aer liber din orasul vechi Dubrovnik si din Zagreb, capitala Croatiei unde au loc si focuri de artificii spectaculoase.

Hotelurile de lux din Opatija, Dubrovnik sau Porec ofera programe de Anul Nou pentru turistii care vin sa-si petreaca sarbatorile de iarna aici. Pachetele de Revelion includ cina de gala cu muzica live si program de divertisment, folosirea gratuita a facilitatilor de spa si wellness si acces la cazinou.

In Opatija poti lua parte la balul organizat in ambianta imperiala a Hotelului Bristol sau sa te bucuri de o cina de gala in restaurantul romantic "The Fountain", sa te bucuri de un masaj gratuit si de tratament la Hotelul Mozart sau sa intampini Noul An cu vedere la mare in Grand Hotel Adriatic.


Atractii in Opatija

1. Fata cu Pescarusul – Statuia Fata cu pescarusul a devenit emblema orasului Opatija. Pozitionata pe un promontoriu, iesind din mare, fata saluta trecatorii. Cu ceva timp in urma, in acelasi loc se afla o statuie a Madonnei Madonna del Mare care veghea asupra marii.

2. Parcul Angiolina iese în evidenta cu speciile sale de plante aduse din tari exotice. Parcul este decorat in stilul gradinilor englezesti si frantuzesti cu alei parfumate de flori.3. Vila Angiolina construita in 1844 de catre Iginio Scarpa, un negustor bogat din Croatia, a fost una dintre primele statiuni turistice din Opatija. Aceasta cladire, complet renovata in anul 2000, bogat decorata, gazduieste azi evenimente sociale, concerte si nunti, dar este si muzeu.4. Hotelul Belvedere – este o adevarata oaza de relaxare si de tratare a problemelor de sanatate. Vei gasi aici un sanatoriu pentru adulti, precum si facilitati terapeutice, departamentul copiilor, un aparat cu raze X, sala de sport cu terasa de plaja. La inceputul secolului XX, hotelul a fost distins cu numeroase premii si diplome pentru amenajarile interioare, echipamente si conditii de curatenie. Pa langa tratament, te poti relaxa in biblioteca, in gradina de iarna si in sufrageria amenajata ca o pestera carstica.Oferta Revelion Croatia

Hotel Opatija 2*- de la 399 euro/pers., transport cu autocar, 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2-4*, 2 cine + cina speciala cu muzica live+ cina de Revelion la Hotel Opatija, ghid insotitor. Copil 6-12 ani - reducere 125 Euro, copiii cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani beneficiaza de o reducere de 65 €. Christian Tour, Tel. 021 211 11 39,www.christiantour.ro

De Steluta Nastase

Recomandari