Antena Căutare

Sfaturi utile când alegi un apartament în regim hotelier (P)

Cazarea în regim hotelier a devenit o alternativă de cazare din ce în ce mai căutată și mai apreciată și în țara noastră pentru turiști. Totodată, numărul persoanelor private sau al agențiilor care au pornit o afacere în acest domeniu a crescut foarte mult o dată cu creșterea cererii pe piață.

un pat cu lenjerie colorata
Cazarea în regim hotelier a devenit o alternativă de cazare din ce în ce mai căutată și mai apreciată și în țara noastră pentru turiști

Acest lucru nu este întotdeauna benefic deoarece proprietarii privați care pun la dispoziția turiștilor o locuință cu acest scop nu au calificarea necesară pentru a oferi servicii de cazare de calitate. În acest caz, turiștii pot trăi o experiență nefavorabilă, iar agențiile de profil ce au experiență și dau dovadă de profesionalism în această industrie pot avea de suferit.

Am luat legătura cu MRG Apartments, una dintre agențiile care se ocupă strict cu inchirierea de garsoniere și apartamente în regim hotelier în București.

Iată sfaturile lor când alegeți o cazare în regim hotelier

 • Este necesar să vă asigurați că proprietățile sunt clasificate de Ministerul Turismului. Astfel, aveți garanția calității condițiilor impuse de legislația în vigoare.
 • Verificați de cât timp este agenția pe piață și ce review are în mediul online. Cu cât există un număr mai mare de impresii pozitive ale turiștilor care s-au cazat acolo, cu atât mai multă încredere prezintă agenția în cauză.
 • Solicitați întotdeauna factura. Indiferent de durata șederii, este obligatoriu ca totul să se desfășoare într-un cadru legal.
 • Să citiți cu atenție termenii și condițiile rezervării pentru a evita posibile discuții neplăcute pe viitor. Factura presupune și siguranța calității serviciilor promise.
 • În momentul în care preluați apartamentul sau garsoniera, asigurați-vă că ați verificat presiunea apei, dotările menționate, existența consumabilelor sau funcționarea electronicelor și electrocasnicelor.
 • Fiind încă pandemie, este foarte important să verificați dacă au fost luate toate măsurile necesare de prevenție. Dezinfectarea spațiului înainte de a vă caza sau prezența unui dispenser cu dezinfectant sunt detalii care trebuie luate în seamă.
 • Accesul nelimitat la conectarea online. Un router wi-fi este indispensabil într-o astfel de locație.
 • Asigurați-vă că ați ales locația dorită. Aveți libertatea de a alege zona, etajul, tipul locuinței datorită varietății unităților în regim hotelier.
 • Este necesar să aveți manuale de utilizare pentru echipamentele electronice sau electrocasnice din locație pentru a evita disconfortul de a pierde timp prețios pentru a afla cum funcționează.
 • Dacă doriți să aduceți un animal de companie sau sunteți fumător/fumătoare, trebuie să specificați acest lucru înainte de a face o alegere. Aceste lucruri sunt acceptate doar în anumite locații sau în anumite condiții.
 • Disponibilitatea serviciilor de curățenie pe durata șederii poate fi opțională. Dacă doriți să beneficiați de acest lucru, este indicat să specificați încă de la început.
 • Locația unui astfel de imobil într-un bloc obișnuit sau într-un complex rezidențial este un detaliu la fel de important pentru un sejur plăcut.
 • Existența unei parcări, a altor mijloace de transport sau prezența unor sisteme de securitate în imobil sunt pe cât de minore, pe atât de esențiale.

Închirierea de garsoniere și apartamente în regim hotelier vă oferă oportunitatea de a lua pulsul orașului ales ca destinație turistică într-un cadru liber și intim în același timp. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o agenție de profil cu experiență dovedită în timp de recenziile turiștilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x