Căutare Live

VIDEO! Bucurestiul va fi renovat pentru a deveni capitala europeana

Bucurestiul ar putea sa arate ca un oras european, macar la capitolul. detalii. E drept, contra unei sume deloc de neglijat. Municipalitatea se pregateste sa investeasca 8 milioane de euro pentru banci si cosuri de gunoi.

Arterele din Bucuresti arata deplorabil, dar primaria promite o schimbare radicala. Se va intampla insa abia peste patru ani. Si va costa nu mai putin de opt milioane de euro.

In Piata Victoriei se vor monta bancute, se va schimba pavajul, vor fi mai multe spatii verzi. La fel se va intampla si pe B-dul Magheru, unul dintre cele mai circulate din capitala, va suferi si el schimbari majore.

B-dul Banu Manta, Piata Spaniei, dar si Piata Presei vor intra si ele in renovare. In toate aceste zone vor fi construite adevarate oaze de liniste. Municipalitatea va amenaja miniparculete, in 30 de puncte cheie ale capitalei.

Licitatia va avea loc pe 20 septembrie. Valoarea totala a proiectului este de 8 milioane de euro si trebuie terminat in 4 ani.VIDEO! Luna de miere de vis: Au calatorit in jurul lumii... VIDEO! Invazie de turisti la mare...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri