Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO! Numar record de turisti la Bran

Ai zice ca toti cei care n-au mai avut loc la mare, au dat buzna la munte. Branul s-a transformat intr-o imensa parcare. Doar ca sa-l traversezi, iti trebuia o ora, duminica pe la pranz. Cei care au venit sa vada castelul, au stat si ei la cozi imense.

In acest sfarsit de saptamana, Branul a fost sufocat de turisti. Iar asta s-a vazut, cu ochiul liber, pe soselele ticsite de masini.

Norocosii care si-au gasit un loc de parcare s-au asezat apoi la coada pentru biletele de intrare in castel. Week-end-ul trecut, au trecut pragul castelului un numar record de turisti. Au fost peste 18 mii de bilete vandute.

Terasele au fost pline, la fel si bazarul de suveniruri de langa castel. Acesta a fost cel mai plin weekend din acest sezon. Comerciantii se plang, totusi, ca s-au ales doar cu mai multi vizitatori.

Cei mai multi turisti isi vor petrece si sarbatoarea de Sfanta Maria, asa ca, probabil, soselele se vor aglomera abia de luni seara.

Nu doar in zona Branului a fost aglomeratie. Si Sinaia a fost plina. Cei care nu au urcat pe munte au umplut terasele. A fost aglomerat pana si-n parc.Recomandari