Vrei să te muți la bloc? Vezi ce criterii iau în seamă românii atunci când aleg o locuință la bloc!

 

Agențiile imobiliare au realizat un studiu conform căruia tot mai mulți români sunt interesați să se mute la bloc. Iată după ce criterii își aleg românii locuințele:

  • Zone liniștite.

Românii caută apartamente în zone liniștite care au în imediata apropiere parcuri și centre culturale. Familiile care au copii doresc să aibă aproape un parc și un loc de joacă pentru cei mici.

  • Acces la metrou și la alte mijloace de transport.

Mulți români caută locuințe care să fie aproape de gurile de metrou și de stațiile ratb. În acest fel ei pot ajunge mai repede la locul de muncă, școală, etc.

                 

  • Compartimentarea locuinței.

Românii preferă apartamentele decomandate, cu bucătării închise. Pe HomeZZ.ro sunt peste 49.000 de anunțuri cu apartamente decomandate de vânzare, accesibile pentru toate buzunarele. 

  • Suprafața apartamentului.

Cei mai mulți români vor să își cumpere garsoniere pentru că au o suprafață mai mică, pe lista preferințelor se află și apartamentele de până în 60 mp utili. 

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe