Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Primarul Stelu face afaceri cu Bebe de la Mangalița, de la firma SC Gaura Neagră SRL! Ce s-a întâmplat în episodul cinci din serialul Mangalița

Începe încă o zi în superba Mangalița! Primarul Stelu este pus pe fapte mari, căci îl așteaptă pe Bebe cu care să facă un contract de asfaltare. Căci ce alt contract e mai bun decât ăla în care toată lumea are de câștigat?

Începe încă o zi în superba Mangalița! Primarul Stelu este pus pe fapte mari, căci îl așteaptă pe Bebe cu care să facă un contract de asfaltare. Căci ce alt contract e mai bun decât ăla în care toată lumea are de câștigat?

Bebe, om de afaceri, dar și manelist priceput, care face declarații pe bandă rulată la toți care îi fac pe plac, parchează mașina în fața primăriei și coboară, pe covorul roșu ce i s-a pregătit special.

„Toată lumea are contracte cu Bebe și firma lui, SC Gaura Neagră SRL. El știe să dea înapoi la oameni”, a explicat primarul din Mangalița.

Și toată lumea de la primărie i-a ieșit întâmpinare lu Bebe! Primarul Stelian Manole, mai fericit ca niciodată, este pe punctul de-a mai face un contract de asfaltare, din care să aibă toată lumea de câștigat.

Într-un moment petrecut la baie, Bebe se destăinuie primarului că, din banii de la contractul anterior de asfaltare, și-a făcut implant de păr, liposucție și...alte intervenții estetice, menite să îl facă mai bărbat!

Între timp, simpaticul nostru jurnalist este iar pus pe verificări și a luat la ochi consumul de vopsea declarat în Mangalița. Declarat, nu și consumat! Așadar, unde s-au dus banii?! Mai mult decât atât, el descoperă o groapă uriașă, în care cade. Și uite așa, el are un nou motiv de a merge la primar, să facă sesizare.

Și în timp ce mergeau spre locul cu pricina, primarul Stelu i-a explicat jurnalistului că el a adus banii în Mangalița, că oamenii erau atât de săraci înainte încât nici gropi nu aveau.

Doar că neatenția l-a făcut pe primar să dea cu mașina peste Emilia și...uite așa a mai apărut o problemă! Femeia a fost după de urgență la spital și, profitând de situația ce îi poate fi favorabilă, Emilia l-a corupt pe medic să îl convingă pe primarul Stelian Manole să se prefacă în soțul ei, căci altfel „consecințele pot fi extrem de grave și pacienta poate rămâne cu sechele”.

Și uite așa, primarul din Mangalița a ajuns acasă cu Emilia, în calitate de „soț și soție”, ba chiar și în dormitor!

Între timp, Bebe de la Mangalița așteaptă cu sufletul la gură venirea primarului, cu care are de făcut un contract de asfaltare.

Prin Mangalița, Flori are parte de cursuri de condus! Bebe de la Mangalița i-a promis că-i dă amșina să conducă, motiv pentru care secretara primarului Stelian Manole s-a apucat de exersat prin trafic.

Dar uite așa, ea ajunge inclusiv pe mâna polițistului din Mangalița, care o învață, în stil propriu, cum stă treaba la volan: cu alcool, cu manele la maxim, cu zbierete și intimidări la adresa celorlalți șoferi.

Primarul cade la pace cu Emilia, lucrurile revin la normal și uite așa, primarul Stelian Manole vine cu ideea ca el și Bebe din Mangalița să rezolve groapa buclucașă și să o trasnforme în piscină!

Ne revedem duminică, de la ora 20:00, pentru un nou episod al super serialului Mangalița!

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/RaVT3vA