Antena Căutare

Carmen Brumă şi Ana Barbu se alătură echipei MediCOOL. Premiera sezonului 2 va fi în curând, la Antena 1

Carmen Brumă şi Ana Barbu vor face parte din echipa MediCOOL, în cel mai nou sezon al emisiunii ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Carmen Brumă şi Ana Barbu se alătură echipei MediCOOL

Antena 1

Împreună cu gazda emisiunii, dr Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni), şi cu dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală), Carmen Brumă (autor programe de slăbit) şi Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor) îşi propun să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate.

Citește și: Cum arată Carmen Brumă într-un body care îi evidențiază silueta impecabilă și picioarele lungi. Cât de sexi este la 44 de ani

Ce au declarat Carmen Brumă și Ana Barbu despre sosirea în echipa MediCOOL

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă.

Citește și: Rețetele lui Carmen Brumă care te pot scăpa de kilogramele în plus, după sărbători. Ce ingrediente folosește

„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor.

În fiecare săptămână, aceştia, alături de invitaţii săi, medici din diverse specializări vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate şi răspund întrebărilor venite de la telespectatori.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Carmen Brumă, despre pasiune și motivație: „Viața fără disciplină ar fi lipsită de reușite”

Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x