Antena Căutare

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut tot! „De câteva luni, am un nou prieten. Este micuț, grasuț și dulce”

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut tot! „De câteva luni, am un nou prieten. Este micuț, grasuț șii dulce”

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut tot! „De câteva luni, am un nou prieten. Este micuț, grasuț șii dulce”. Nu, nu îl înșală pe Valentin, soțul ei, ci îl răsfață!

„Mai mereu prezent în casă noastră, îndeosebi la micul dejun. Până la un moment dat, când dispare. Pentru că îmi vine să îl mănânc, dar nu doar că îmi vine, chiar o fac. Şi culmea, nu e ranchiunos deloc. Din contra, fiecare muşcătura îmi este răsplătită. Pentru că este plin de beneficii, având o cantitate impresionantă de antioxidanţi, vitamina A, B, C, calciu, potasiu, cupru, magneziu, seleniu. Acest prieten are şi un nume. De fapt, mai multe. Kaki este cel mai cunoscut, dar i se mai spune şi Sharon sau curmale japoneze”, a scris Adriana pe blogul personal.

Așadar, câștigătorii sezonului trecut al show-ului matrimonial au gusturi rafinat! Vă reamintim că Adriana și Valentin au câştigat cel de-al cincilea sezon "Mireasă pentru fiul meu", iar acum s-au lansat în afaceri, iar fanii sunt extrem de fericiţi pentru că îi pot vedea şi în afară competiţiei

Andrei, cel care se împotrivește relației dintre Andreea și Radu, a stârnit din nou furia fanilor! „De ce e ofticos, o f... O nouă idilă interzisă în Casa Mireselor, un nou cuplu format? Priviri „pofticioase” și multă pasiune în inimă, deși Lau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x