Antena Căutare

Ali: "Mihaela nu are ce căuta lângă Mihai! Este imatură, iar el este un băiat de nota 60!" Fanii: „Jigodia, mereu a jucat la două capete!”

Ali, fostul iubit al Georgianei şi al lui Edith, a intervenit telefonic la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurentul susţine că Mihai şi Mihaela nu se potrivesc!

Ali, fostul iubit al Georgianei şi al lui Edith, a intervenit telefonic la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurentul susţine că Mihai şi Mihaela nu se potrivesc!

Cel mai mult a suferit Miki, copleșită de asemenea acuzații. Cu lacrimi în ochi, bruneta și-a manifestat chiar dorința de a fugi din competiţie cu trei zile înainte de nuntă!

Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" a clacat, ca urmare a acuzațiilor lui Ali. "Mihaela nu are ce căuta lângă Mihai! Este imatură, iar el este un băiat de nota 60!", a vociferat fostul iubit al lui Edith.

Fanii au fost revoltați și supărați foc pe Ali, care părea a se împăca foarte bine cu Mihaela în trecut. „Jigodia, mereu a jucat la două capete!”, a scris o susținătoare a cuplului pe un grup dedicat emisiunii.

Lorena a părăsit competiția, dar a avut o surpriză uriașă când a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”! O persoană mist... Andrei de la „Mireasă pentru fiul meu” își șochează fanii! Ce a comentat fostul concurent pe pagina sa de Facebook despr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x