Antena Căutare

Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”, schimbare radicală de look. Fosta concurentă e de nerecunoscut!

Când a apărut prima dată pe micile ecrane, fanii au botezat-o rapid „Clopoțica” pentru coafura asemănătoare cu cea a personajului din Peter Pan. Acum, Andrada este total schimbată, iar în ultima fotografie postată pe Facebook este de nerecunoscut

Când a apărut prima dată pe micile ecrane, fanii au botezat-o rapid „Clopoțica” pentru coafura asemănătoare cu cea a personajului din Peter Pan. Acum, Andrada este total schimbată, iar în ultima fotografie postată pe Facebook este de nerecunoscut.

Andrada este, cu siguranță, una dintre reginele transformărilor din show-ul matrimonial de la Antena 1. Frumoasa brunetă își schimbă coafura și look-ul în general cu regularitate, iar acest lucru este sesizat și de fani, care se bucură de fiecare apariție a fostei concurente inclusiv în mediul virtual.

În ultima fotografie, Andrada apare total diferit față de cea pe care fanii o știau de la televizor, însă indiferent de coafură, iubita lui Valentin este răvășitor de frumoasă.

Visul de a prinde marea finală, din patru martie, s-a năruit. Încă o concurentă a părăsit casa "Mireasă pentru fiul... Lorena a părăsit competiția, dar a avut o surpriză uriașă când a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”! O persoană mist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x