Antena Căutare

Ce s-a ales de Adelina de la "Mireasă pentru fiul meu!", după ce a plecat din Casa Mireselor! Un concurent o critică și acum!

Adelina, sora lui Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu!", este acum în febra examenelor din sesiunea de iarnă. Tânăra, eliminată din Casa Mireselor în noiembrie, este studentă în Craiova.

Adelina, sora lui Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu!", este acum în febra examenelor din sesiunea de iarnă. Tânăra, eliminată din Casa Mireselor în noiembrie, este studentă în Craiova.

Eliminarea a fost cu atât mai tristă cu cât Andrei, fratele tinerei, a rămas în competiie. Adelina îl susține pe Andrei și chiar a venit să-l viziteze. Mădălin a criticat-o pe Adelina, iar gestul concurentului a fost suficient pentru ca Andrei să riposteze.

Adeliana a reușit să piardă toate kilogramele în plus și arată mai bine ca oricând.

Transformare uimitoare! Edith din sezonul al treilea "Mireasă pentru fiul meu" e schimbată total. Trebuie să o... Adriana de la ”Mireasă pentru fiul meu” îți arată cum să pregătești cele mai delicioase brioșe. În Casa Mireselor, nu bi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x