Antena Căutare

Ce s-a ales de grăsunica Adelina, după ce a părăsit competiţia "Mireasă pentru fiul meu!" Fanii: „Ce-i cu tine, ești ca biscuitele în dungă acum!”

După ce a începutul lunii noiembrie, Adelina a fost eliminată din competiţia  "Mireasă pentru fiul meu!", fata și-a continuat viața de studentă în Craiova, departe de indiscretele camere de filmat și ochii mult prea curioși ai telespectatorilor!

După ce a începutul lunii noiembrie, Adelina a fost eliminată din competiţia "Mireasă pentru fiul meu!", fata și-a continuat viața de studentă în Craiova, departe de indiscretele camere de filmat și ochii mult prea curioși ai telespectatorilor!

Eliminarea a fost cu atât mai tristă cu cât Andrei, fratele tinerei, a rămas în competiie. Și nu oricum, ci cu inima frântă! Fata își susține de la distanță fratele, ba chiar l-a și vizitat în Casa Mireselor.

Acum Adelina a slăbit considerabil și arată mai bine ca oricând! Așa se vede în ultima poză postată pe Facebook, alături de verișoara ei.

Dieta se pare că a fost una extremă. „Ce-i cu tine, ești ca biscuitele în dungă acum!”, a întrebat-o un fan cârcotaș. Vă reamintim că fata atras atenţia fanilor încă din primele zile cu... celulita ei. S-a afişat atunci într-o pereche de pantaloni extrem de scurţi, iar publicul a fost consternat.

Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, despre care gurile rele spun că are o relație incestuosă cu unchiul ei, e atras... Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” nu mai arată așa! A renunțat la sprâncenele tatuate, machiajul strident și „cârn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x