Antena Căutare

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”. Fanii: „Degeaba a vrut să facă domn din ăsta, tot țăran a rămas. Șlapii, bre, unde sunt șlapii?”

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”: este dilema mai multor telespectatori de-ai emisiunii.

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”: este dilema mai multor telespectatori de-ai emisiunii.

Cei doi foști concurenți stau mai mult la Constanța, la părinții brunetei. Încă nu s-au căsătorit oficial, dar au de gând. Cei doi țin legătura cu fanii, dovadă stând și ultima poză postată pe Facebook. Cei doi amorezi au făcut publică o fotgrafie cu ei doi, una intens criticată. În colimator a intrat Costică și ținuta lui sport. „Degeaba a vrut să facă domn din ăsta, tot țăran a rămas. Șlapii, bre, unde sunt șlapii?”, a comentat o susținătoare.

S-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu” și povestea lor de dragoste a impresionat întreaga țară. Au fost aproape să câștige Marele Premiu, dar norocul nu a fost de partea lor. Cu toate că nu s-au putut căsători în Marea Finală, Mihaela și Constantin sunt mai îndrăgostiți ca oricând.

Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Ultimele știri
x