Antena Căutare

"Cel mai frumos copil de la "Mireasă pentru fiul meu". Îți mai amintești de Oana și Cosmin? Au rămas împreună și au un băiețel minunat: "N-au fost susţinuţi și nici nu au primit flori sau cadouri"

Deşi nu au fost printre cei mai susţinuţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", sezonul 5, Oana şi Cosmin au demonstrat că dragostea adevărată există şi dincolo de camerele de filmat. Cei doi au împreună un băiețel frumos foc şi formează o familie fericită.

Deşi nu au fost printre cei mai susţinuţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", sezonul 5, Oana şi Cosmin au demonstrat că dragostea adevărată există şi dincolo de camerele de filmat. Cei doi au împreună un băiețel frumos foc şi formează o familie fericită.

"N-au fost susţinuţi sau protejaţi. N-au primit buchete de flori... sau cadouri. Împreună au ales să iasă pe uşa când au fost lăsaţi. Mi-a plăcut Oana. Ce a rezultat? Un băieţel frumos, superb... reuşit!

Trăiesc în altă ţară şi au propria lor afacere. Da, cred în ei! Le doresc să îmbătrânească împreună şi să şi crească nepoţii tot acolo, unde iarna nu există", a fost părerea unei fane a emisiunii, care îi apreciază pe cei doi.

Se pare că susţinătorii celor doi sunt cuceriţi de cel mic: "Cel mai frumos copil de la "Mireasă pentru fiul meu".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x