Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Cu ce se ocupă foștii concurenți din sezonul șase ”Mireasă pentru fiul meu”

O parte dintre concurenții eliminați din acest sezon și-au făcut prezența în marea finală ”Mireasă pentru fiul meu”, care a avut loc ieri în platoul emisiunii. Aşa cum majoritatea se aştepta, Edith a câştigat marele premiu.

O parte dintre concurenții eliminați din acest sezon și-au făcut prezența în marea finală ”Mireasă pentru fiul meu”, care a avut loc ieri în platoul emisiunii. Aşa cum majoritatea se aştepta, Edith a câştigat marele premiu.

Iar foştii concurenţi au ţinut să le fie aproape finaliştilor. Cine ce a mai făcut? Cum a evoluat viaţa lor după ieşirea din competiţie, dar şi cine a reuşit să îşi găsească jumătatea, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Video