Antena Căutare

Cu ce se ocupă foștii concurenți din sezonul șase ”Mireasă pentru fiul meu”

O parte dintre concurenții eliminați din acest sezon și-au făcut prezența în marea finală ”Mireasă pentru fiul meu”, care a avut loc ieri în platoul emisiunii. Aşa cum majoritatea se aştepta, Edith a câştigat marele premiu.

O parte dintre concurenții eliminați din acest sezon și-au făcut prezența în marea finală ”Mireasă pentru fiul meu”, care a avut loc ieri în platoul emisiunii. Aşa cum majoritatea se aştepta, Edith a câştigat marele premiu.

Iar foştii concurenţi au ţinut să le fie aproape finaliştilor. Cine ce a mai făcut? Cum a evoluat viaţa lor după ieşirea din competiţie, dar şi cine a reuşit să îşi găsească jumătatea, în materialul video de mai sus.

Emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" se reinventează?! Paula Chirilă: "Promitem că vom reveni mai buni şi ... După finala "Mireasă pentru fiul", bomba a explodat: "Petru avea iubită afară, care l-a asteptat aseară l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x