Căutare Live

Cum arată și ce face azi Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”? Fanii au recunoscut-o cu greu

Andrada Văduva a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din emisiunea „Mireasă pentr fiul meu” de la Antena 1. Totuși, fanii au fost surprinși să descopere cum arată tânăra acum.

Andrada Văduva a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1

Antena 1-captură video

În show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1, concurenții au decis să încerce să își găsească jumătatea, printre aceștia fiind și Andrada Văduva.

Era în septembrie 2012 atunci când 11 fete, 8 băieți și 5 mame intrau în casă, pentru a descoperi dacă i previzibilul Cupidon are planuri serioase de viitor.

Cum arată azi Andrada Văduva de la „Mireasă pentru fiul meu”

În total, 32 de concurenți au trăit emoțiile concursului, dar la final doar câțiva au mai rămas în competiție. În urma voturilor, câștigători au fost aleși Lorena și George. Tot atunci, și cuplul format din Andreea și Alin a decis să spună „da” în fața destinului.

citește și: O mai ții minte pe Lorena de la Mireasă pentru fiul meu? Cu ce se ocupă și cât de mult s-a schimbat fizic de-a lungul anilor

Timp de 8 luni consecutive, Lorena a fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor, aceasta stabilind astfel un record pentru emisiune. O concurentă extrem de îndrăgită a fost și Andrada Văduva.

Frumoasa brunet a venit cu gânduri mari, dar se pare că soarta nu i-a surâs. Aceasta a părăsit competiția fără să își fi găsit un partener potrivit. Totuși, Andrada Văduva și-a găsit jumătatea la ceva timp după emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1.

Posted by Andrada Vaduva on Friday, 1 January 2021

Mai exact, tânăra s-a căsătorit în 2019 cu un tânăr pe nume Ionuț Diaconu și în primăvara lui 2020 cei doi au devenit fericiții părinți ai unei fetițe superbe. În prezent, Andrada Văduva locuiește în Pitești.

citește și: Îi mai ții minte pe Mariana și Grigore de la MPFM? Cum arată fetița lor, Selena

Fanii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” au fost mai mult decât surprinși să descopere ce schimbare raadicală de look și-a făcut tânăra.

Aceasta a renunțat la părul lung și brunet și a optat pentru o nuanță îndrăzneață de roșcat și păr extrem de scurt.

Schimbarea a părut să fie una pe placul fanilor și al cunoscuților, motiv pentru care tânăra a primit numeroase aprecieri și complimente pe pagina sa personală de Facebook.

O mai ții minte pe Lorena de la Mireasă pentru fiul meu? Cu ce se ocupă și cât de mult s-a schimbat fizic de-a lungul an...
Ultimele știri
x