Căutare Live

Îi mai ții minte pe Mariana și Grigore de la MPFM? Cum arată fetița lor, Selena

Mariana și Grigore Moldovan sunt unul dintre cele mai puternice perechi formate în show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu.

Mariana și Grigore Moldovan sunt unul dintre cele mai puternice perechi formate în show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu

Antena 1

Relația lor funcționează foarte bine și, de mai bine de un an, cei doi au devenit părinții unei fetițe. Micuța este lumina ochilor lor, iar foștii concurenți o răsfață cum știu mai bine.

Mândrii de Selena, Mariana și Grigore postează des imagini cu familia lor pe rețelele de socializare, spre bucuria celor care-i simpatizează.

Citește și: Îți amintești de Cornelia de la MPFM? Este căsătorită și are un copil. Cum arată familia sa

Recent, și-au fotografiat fetița într-un costum de ren și au urcat pozele pe Facebook.

”E superbă Selena, o pup”, ”Cred că v-ați distrat de minune la aceste ședințe foto”, ”Selii, a sosit moșul? Salutări lui mami și lui tati”, au fost câteva dintre comentariile primite.

Care este povestea de dragoste dintre Mariana și Grigore de la Mireasă pentru fiul meu

Mariana și Grigore s-au plăcut și au decis să nu lase nimic să-i despartă. După ce s-au căsătorit civil în mare finală a celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, ei și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Îi mai ții minte pe Edith și Ali de la MPFM 6? Ce mai fac și cum arată acum foștii concurenți

Foștii concurenți au făcut pasul cel mare în 2014, iar în 2017, s-au cununat religios.

La ceremonie, Mariana a purtat o rochie simpla, tip sirena, care i-a scos formele în evidență, în timp ce soțul ei a ales un costum elegant, care i-a venit ca turnat.

Ce spuneau în urmă cu cinci ani despre relația lor

"Suntem foarte bine, ne comportăm ca o famlie normală, în adevăratul sens al cuvântului. Eu îi pregătesc micul dejun, înainte să plece la serviciu. După aceea plecăm la serviciu. Seara, depinde cine vine primul, îl aşteaptă pe celălat cu cina, o prăjitură, ceva. Luna aceasta facem doi ani de la căsătorie şi doi ani de relaţie deja.

A trecut foarte repede timpul. Vrem mai întâi să facem cununia relgioasă şi apoi vrem să facem un copil sau doi. Am reuşit să ne angajăm după emisiune, avem un loc de muncă stabil. În timpul liber mergem în parc, mergem la restaurant, ieşim în oraş, eu îi mai scriu poezii," declara Grigore, la emisiunea "Star Matinal e pe val", de la Antena Stars.

Citește și: Cum arată și ce mai fac Alexandra și Dragoș de la MPFM 1. Iată cât de frumoși sunt copiii lor

”Ne completăm. Secretul într-o relaţie este iubirea adevărată. Cel mai greu moment a fost când am ieşit din casă, dar apoi ne-am revenit," spunea și Mariana.

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x