Antena Căutare

Edith, câștigătoarea de la „Mireasă pentru fiul meu”, criticată de fani: ”Se va întoarce roata, l-ai lăsat cu Geo cu inima frântă!”

Deși au mii de fani, Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, nu pot fi pe placul tuturor. Mulți cârcotași nu ezită să îi critice și să pună la îndoială iubirea ce și-o poartă.

De cele mai multe ori, comentariile incisive au ca „sursă” diferența de vârstă dintre cei doi, aspectul fizic al miresei sezonului al șaselea și modul în care aceștia au ales să-și expună relația în public. Și, mai ales, există foarte mulți foști susținători de-ai lui Geo, fostul iubit al brunetei, care nu pot să treacă peste faptul că tânăra l-a părăsit pe dâmbovițean pentru Ali.

”Se va întoarce roata, l-ai lăsat cu Geo cu inima frântă!”, i-au transmis fanii brunetei.

Nu mai e un secret că mulți admiratori ai acestui cuplu au însă o ipoteză surprinzătoare, potrivit căreia tânărul s-a întors în brațele lui Edith pentru a-i lua banii câștigați în show-ul matrimonial.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x