Antena Căutare

Fanii „Mireasă pentru fiul meu”, fără cuvinte. S-au despărțit, iar el a fost surprins în brațele altei femei!

Pentru mulți dintre cei care au urmărit fiecare sezon al emisiunii matrimoniale difuzate de Antena 1, Lorena a fost una dintre cele mai iubite concurente. Vestea că fostul său soț și-a găsit acum o altă pereche i-a întristat pe admiratorii fostei concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”

Pentru mulți dintre cei care au urmărit fiecare sezon al emisiunii matrimoniale difuzate de Antena 1, Lorena a fost una dintre cele mai iubite concurente. Vestea că fostul său soț și-a găsit acum o altă pereche i-a întristat pe admiratorii fostei concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”.

Drumurile lui George și al Lorenei s-au despărțit după o perioadă scurtă de mariaj, iar tânăra a fost implicată în mai multe relații după despărțirea de partenerul de care s-a legat în emsiunea TV. Până în aceste zile, George nu apăruse alături de o altă domnișoară, însă se pare că lucrurile s-au schimbat, iar băiatul are o iubită nouă, așa cum indică fotografiile de pe contul său de Facebook.

Tragedie în familia „Mireasă pentru fiul meu”. A murit bunicul Denisei: „Adio, dragul meu”!... Gata, s-au reunit! Concurenții de la „Mireasă pentru fiul meu” sunt din nou împreună! Ce s-a întâmplat în weekendul trec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x