Antena Căutare

Fratele Cassandrei de la „Mireasă pentru fiul meu”, insultat de o tânără gen Nikita: „Cap de mop care ești!”

Fratele Cassandrei de la  „Mireasă pentru fiul meu” a fost insultat de o fostă susținătoare de-ale surorii sale. „Cap de mop care ești!”, i-a scris fata revoltată, după ce tânărul a fost LIVE pe Facebook.

Fratele Cassandrei de la „Mireasă pentru fiul meu” a fost insultat de o fostă susținătoare de-ale surorii sale. „Cap de mop care ești!”, i-a scris fata revoltată, după ce tânărul a fost LIVE pe Facebook.

Nu știm ce i-a generat furia tinerei, cert e că brunetul nu a ripostat, mai ales că există posibilitatea să intre în Casa Mireselor, luând exempul surorii sale.

Sora lui una dintre cele mai controversate foste concurente, din cauza unui trecut plin de experiențe de viață, dar tânăra s-a „liniștit” după ce a ieșit din Casa Mireselor. A găsit iubirea adevărată și în curând va deveni o doamnă, cu acte în regulă.

Cristian, fratele lui, este un prosper om de afaceri, chiar dacă aparențele pot înșela. Fratele Cassandrei are afacerea lui, o pizzerie, e singur și arată foarte bine. Cel puțin asta arată pozele postate pe profilul său de Facebook.

Luțu, bătăușu', iubitul Lilianei de la "Mireasă pentru fiul meu", a făcut publică prima fotografie cu „copilul... „Hormonu' nebunu' v-a pus în genunchi!”, au spus fanii. Un cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu” a încălcat Regula 25! C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x