Îl mai ții minte pe Maricel de la MPFM 2? Ce mai face, cum arată acum și cine e logodnica lui

Maricel Totolici este unul dintre cei mai controversați concurenți ai show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu.

Maricel Totolici este unul dintre cei mai controversați concurenți ai show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu

Antena 1

Tânărul a pășit în competiția difuzată de Antena 1 cu gândul de a își găsi sufletul pereche, însă nu a avut succes.

Inițial, părea că norocul i-a surâs când s-a îndrăgostit de Lorena Vladu, câștigătoarea ediției 2 a show-ului, însă s-a dovedit a fi doar o chestiune de timp până când tinerii au ajuns la concluzia că nu se potrivesc.

Cei doi au format un cuplu pentru câteva săptămâni și, la scurtă vreme de la despărțire, Maricel a sărit gardul. Cu toate că a recurs la gestul care-i aducea descalificarea din concursul matrimonial, Maricel rămânea cu gândul la casa unde încă locuia fosta iubită.

Citește și: O mai ții minte pe Lorena de la Mireasă pentru fiul meu? Cu ce se ocupă și cât de mult s-a schimbat fizic de-a lungul anilor

El s-a implicat în numeroase discuții pe grupurile de susținere, aducând noi argumente la acuzațiile făcute la adresa fostei partenere care își găsise pe altcineva.

Cum arată acum Maricel Totolici de la Mireasă pentru fiul meu

Acum, la mai bine de opt ani de la acele momente, Maricel Totolici pare alt om. Nu doar că arată diferit, dar bărbatul și-a refăcut viața alături de Cristina, de care este foarte îndrăgostit.

Tinerii sunt logodiți și au decis să părăsească țara. În prezent, ei locuiesc la Roma și par foarte fericiți cu decizia luată.

Citește și: Îți amintești de Cornelia de la MPFM? Este căsătorită și are un copil. Cum arată familia sa

Perechea publică des imagini de cuplu pe rețelele de socializare, acolo unde fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare noutăți de la fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu.

Tanti auguri amore mio 🍾🎉🥂

Publicată de Marycel Totolici pe Vineri, 25 decembrie 2020

Cum a decurs sezonul 2 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu

Al doilea sezon MPFM a debutat pe data de 1 septembrie 2012. În ziua lansării, 11 fete, 8 băieți și 5 mame au intrat în casa Mireasă pentru fiul meu.

În februarie, 3 băieți, o mamă și 4 fete au mai pășit în competiție, adică un total de 32 de concurenți.

În Marea Finală din 24 august 2013, 3 fete, 4 băieți și patru mame au alcătuit tabloul final al sezonului după eliminarea lui Răzvan și a doamnei Elena.

Citește și: Îi mai ţii minte pe Monica şi Ionuţ de la MPFM? Cum arată acum și ce copii frumoși au

În final, în urma voturilor Lorena și George cu doamna Cristina au fost declarați câștigătorii celui de-al doilea sezon.

Deoarece aceștia s-au căsătorit în Finală, au câștigat Marele Premiu, ceilalți rămânând cu ce au adunat pe parcursul competiției. Pe lângă cuplul Lorena- George, s-au mai căsătorit Andreea și Alin.

Ultimele știri