Antena Căutare

Lorena a părăsit competiția, dar a avut o surpriză uriașă când a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”! O persoană misterioasă a așteptat-o afară!

Una dintre cele mai neașteptate eliminări din actualul sezon al show-ului matrimonial a fost cea a Lorenei. Concurenta a pierdut lupta voturilor cu Georgiana și a fost obligată să părăsească emisiunea

Una dintre cele mai neașteptate eliminări din actualul sezon al show-ului matrimonial a fost cea a Lorenei. Concurenta a pierdut lupta voturilor cu Georgiana și a fost obligată să părăsească emisiunea.

După ce a primit vestea că adversara sa a primit votul de încredere al publicului, Lorena și-a luat la revedere de la restul concurenților și a plecat spre casă. La ieșirea din studiourile care găzduiesc show-ul, Lorena a avut o surpriză pentru că era așteptată de sora Mihaelei, una dintre fetele cu care proaspăt eliminata s-a înțeles foarte bine pe parcursul șederii sale în emisiune.

Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”, schimbare radicală de look. Fosta concurentă e de nerecunoscut!... Ali: "Mihaela nu are ce căuta lângă Mihai! Este imatură, iar el este un băiat de nota 60!" Fanii: „Jigodia, me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x