Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, fotografie de mii de Like-uri! Fanii au fost în delir: „Ne este dor să vă vedem la emisiune!”

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a fost prezentă timp de două weekend-uri în Piața Constituției din București, la evenimentele organizate cu ocazia Târgului de Crăciun.

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a fost prezentă timp de două weekend-uri în Piața Constituției din București, la evenimentele organizate cu ocazia Târgului de Crăciun.

Cu toate că este o mămică cu normă întreagă, extrem de ocupată, actrița și-a făcut timp și nu a neglijat prima dragoste, teatrul.

„Azi votez musicalul!! #Myfairlady , un spectacol pe care trebuie să-l vezi!! Later edit: O încântare de spectacoool!!! #mallbaneasa #grandcinema”, a scris Mirela Vaida într-o fotografie în care apare alături de buna sa prietenă, Mihaela Călin.

„Ne este dor să vă vedem la emisiune!”, i-au scris fanii, supă ce au înroșit butonul de Like.

Pe 20 august, Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru a doua oară, iar acum este în concendiu maternal.

Fanii "Mireasă pentru fiul meu" sunt şocaţi! Războiul telefoanelor face ravagii în rândul cuplurilor! Mihaela ... Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, tot adevărul despre Luțu, iubitul bătăuș: „Am bărbatul fustangiu!”. Reacția lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x