Antena Căutare

Prima declarație a Andradei despre plecarea iubitului ei din Casa Mireselor!: ”Nu am crezut nicio clipă că Valentin va părăsi emisunea”

Valentin și Andra dezbat în platoul emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” episodul în care Valentin vroia să plece din concurs.

Valentin și Andrada dezbat în platoul emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” episodul în care Valentin vroia să plece din concurs.

Bruneta este alături de iubitul ei și-i ia apărarea, indiferent de situație. Așa s-a întâmplat și de această dată, când tânăra a declarat că a fost doar un moment de rătăcire, reacția manifestată de Valentin zilele trecută.

”Nu am crezut nicio clipă că Valentin va pleca din emisune”, a spus ea. „Nu e numai mirajul premiulu, e şi faptul că suntem sprijiniţi şi iubiţi de atâta lume Dacă unul din noi nu s-ar mai simţi bine aici, vom pleca amândoi”, a completat bruneta.

S-au cunoscut în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit nebuneşte şi par de nedespărțit, iar mulți îi văd deja ca favoriți în lupta pentru câștigarea Marelui Premiu.

Alegere grea pentru Mădălin de la "Mireasă pentru fiul meu". Mama a ales-o pe Mădălina, fiul o vrea pe Ana-Mar... Părăsită de Florin, Ale de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a pozat cu lenjeria intimă, roșie, la vedere. Un fan: „Dacă t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x