Antena Căutare

Rețeta de burgeri a lui chef Cătălin Scărlătescu, preparată în platoul ”Mireasă pentru fiul meu”! Primăvara noastră poate fi una plină de răsfăț culinar!

Alex ”Bobiță” Negoiță, chef și fost concurent la ”Chef la Cuțite”, a venit în platoul ”Mireasă pentru fiul meu” și a preparat o rețetă de burgeri delicioși.

Alex ”Bobiță” Negoiță, chef și fost concurent la ”Chef la Cuțite”, a venit în platoul ”Mireasă pentru fiul meu” și a preparat o rețetă de burgeri delicioși.

Nu mai e un secret că juratul de la „Chefi la cuțite” a tot încercat, gustat și adăugat ingrediente până ce a obținut o rețetă personalizată de burgeri! Una de-li-cioa-săăăăă! Iar Alex, fost participant în show-ul culinar, a venit în Casa Mireselor pentru a le face o supriză culinară binemeritată domnișoarelor și doamnelor!

Primul si cel mai important este amestecul de carne. Aici trebuie să avem 25% grasime, 75% carne. Următoarele ingrediente sunt: ketchapul, muștarul, sarea piperul, roșie, ceapa roșie, salata, castravete murat și un altfel de cașcaval, un fel de ementaler. Și chiflele, desigur!

Prima dată, Alex a pregătit chifteaua, amestecând carnea cu piperul zdrobit, nu macinat, ca să îşi păstreze aroma, sare, muştar şi ketchup.

Pe scurt, nu aveţi cum să daţi greş cu un astfel de preparat! Poftă bună!

VIDEO! Răsturnare de situaţie la "Mireasă pentru fiul meu"! Ieri a clacat, astăzi a avut parte de surpriza vis... Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” nu se mai poate ascunde! Concurenta a dat cărțile pe față! „Simt cum...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x