Antena Căutare

Vă mai aduceți aminte de ei? Ce s-a ales de Loredana și Ionuț de la „Mireasă pentru fiul meu”! Au devenit deja părinți?

Se iubesc ca în prima zi, nu mai contenesc să-și facă declarații de dragoste și așteaptă să devină părinți din moment în moment.

Se iubesc ca în prima zi, nu mai contenesc să-și facă declarații de dragoste și așteaptă să devină părinți din moment în moment.

Ionuț și Loredana s-au cunoscut în cadrul competiției ”Mireasă pentru fiul meu” și trăiesc o poveste de iubire demnă de o ecranizare cinematografică! Fericirea li se citește pe chip, ami ales că nu mai au mult până când își vor ține bebelușul în brațe.

Bruneta arată mai bine ca oricând, iar soțul ei, Ionuț, nu ezită să spună fanilor cât de norocos este că are o soție ca lori. Ionuț lucrează într-un centru comercial ca vânzător și muncește foarte mult pentru ca familiei lui să nu îi lipsească nimic.

Fanii sunt bucuroși să-i revadă datorită postărilor lor de pe Facebook, acolo unde împărtășesc cu fanii momente din viața lor.

Un concurent din Casa Mireselor vrea să se însoare, dar încă o iubește pe fosta iubită. Tatuajul de pe braț, dovadă de i... L-a făcut să se îndrăgostească lulea de ea! Gabriel de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprins de iubita lui în timp ce-i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x