Antena Căutare

Valentin, de la „Mireasă pentru fiul meu”, prins cu mâța-n sac. O înregistrare îi poate pune în pericol prezența în emisiunea!

Valentin, unul dintre concurenţii reality-show-ului matrimonial prezentat de Paula Chirilă, are multe şanse să nu câştige premiul cel mare, dacă relaţia sa cu Andrada va trece testul timpului. Şi asta pentru că în ultimele zile au apărut pe internet câteva înregistrări compromiţătoare cu fostul partener al Carlei şi tatăl Jessicăi

Valentin, unul dintre concurenţii reality-show-ului matrimonial prezentat de Paula Chirilă, are multe şanse să nu câştige premiul cel mare, dacă relaţia sa cu Andrada va trece testul timpului. Şi asta pentru că în ultimele zile au apărut pe internet câteva înregistrări compromiţătoare cu fostul partener al Carlei şi tatăl Jessicăi.

În filmările făcute publice chiar de Valentin, unul dintre participanţii de la "Mireasă pentru fiul meu", apare un posibil concurent, care nu a fost acceptat la casting şi pe care iubitul Andradei l-a înregistrat fără ca acesta să-şi dea acordul, potrivit mpfm.ro. Ulterior, Valentin a urcat video-urile pe Youtube cu denumirea "grăsuţu”, scrie SpyNews.ro.

În imaginile filmate de iubitul Andradei se observă cu acesta îl trage de limbă pe posibilul concurent. Acum, susţinătorii emisiunii se întreabă de ce Valentin l-a filmat pe tânăr, dar mai ales de ce a urcat filmuleţele pe canalul de Youtube. Oare şi-a jucat cartea, cum îi place lui să spună, încă de la inceput? În plus, unii cred că iubitul Andradei nu a filmat doar un singur concurent.

Primele imagini din camera copilului unui fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"! Ghinionul o urmăreşt... Anunț important făcut de Paula Chirilă de la „Mireasă pentru fiul meu!” Telespectatorii: ”Era și timpul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x