Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Ale, farsă extrem de dureroasă pentru Lică din casa Mireasa! Ce a putut să-i facă

Momente savuroase în casa Mireasa de la Antena 1, după ce Ale i-a făcut o farsă uriașă lui Lică! Camerele de supraveghere au surprins totul!

Alexandra (Ale) a decis să-i dezvăluie lui Vasile Turnău (Lică) o latură mai puțin știută a personalității ei, mizând pe umorul celui care o place!

ALE DE LA MIREASA, FARSĂ URIAȘĂ PENTRU LICĂ

Colegii de cameră ai lui Lică au încurajat-o pe tânără, spunându-i că Lică nu este o fire supărăcioasă și că, dimpotrivă, chiar ține la glume!

CITEȘTE ȘI: Lică din casa Mireasa, mai îndrăgostit ca niciodată! Ce a făcut la întâlnirea romantică

Auzind aceastea, Ale nu a mai stat pe gânduri și, cu ajutorul unor binevoitori din casa Mireasa, aceasta a mers la patul lui Lică și a pus tăblia de lemn deasupra saltelei, apoi a acoperit totul cu cearșafuri, ca bărbatul să nu se prindă și să cadă în capcană!

Ale, farsă extrem de dureroasă pentru Lică din casa Mireasa! Ce a putut să-i facă

Ce a pățit Lică din casa Mireasa, de la Antena 1

citește și: O concurentă din casa Mireasa, acuzată că a furat din alimente! Cine este vinovata

Nu a mai trecut mult și Lică și-a făcut apariția în casa Mireasa, dorind să se așeze în pat. Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.