Antena Căutare

Alexandra și Nuțu, apropieri romantice! Cei doi concurenți au lămurit cum stau lucrurile!" Poate când ieșim îmi dau seama că ești un bădăran și violent" | Video

Între Alexandra și Nuțu au existat mai multe momente frumoase, în casa "Mireasa". Cei doi au stat de vorbă și au lămurit cum stau acum lucrurile între ei.

Alexandra și Nuțu au stat de vorbă despre așteptările lor, unul față de celălalt, dar și despre temerile pe care le au.

Cea care este foarte temătoare și pesimista este Alexandra. Tânăra are frici despre ce s-ar putea întâmpla după ce va ieși din casa Mireasa, dacă ar rămâne cu Nuțu. În schimb, tânărul încearca să o convinga de faptul ca se îșală în privința scenariilor pesimiste pe care le face.

Andra și Armando, momentul destăinuirii: "Îmi doresc să-mi petrec toată viața alături de ea"

Cu toate acestea Nuțu speră ca Alexandra să realizeze cu adevărat care sunt sentimentele reale dintre ei.

Tânăra se teme ca Nuțu ar putea deveni violent cu ea, iar acest lucru i se trage din trecutul ei, când a avut parte de o relație în care ar fi fost agresată de fostul iubit.

În final totuși, se pare că cei doi au un plan, pe care l-au dezvăluit în fața Dianei Dumitrescu, dar si al colegilor din casa Mireasa.

Andra a primit binecuvântarea mamei ei! Cum a decurs discuția mamă-fiică! "Sunt pregătită să fiu responsabilă."| Video

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Andra și Armando, momentul destăinuirii: "Îmi doresc să-mi petrec toată viața alături de ea"... Ionuț și Ale din casa „Mireasa” au făcut marele anunț despre relația lor! „Ai făcut cea mai bună alegere”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x