Antena Căutare

Alina și Valentin sunt susținuți de familii în Finala sezonului 5 Mireasa

Alina și Valentin au trecut prin multe încercări în cele 6 luni de la intrarea în competiție. Alina a declarat de la început că vrea o familie, Valentin a intrat cu gânduri de însurătoare și la un moment dat planurile lor s-au intersectat.

Alina și Valentin sunt susținuți de familii în Finala sezonului 5 Mireasa Galerie
Alina și Valentin sunt susținuți de familii în Finala sezonului 5 Mireasa | Antena 1

Deși Alina este mai mică de vârstă decât Valentin, se pare că dragostea lor este mai puternică decât orice, iar ideea de căsătorie și familie i-a unit. Cei doi au tras concluzia că se potrivesc și au format un cuplu după ce Valentin a tatonat terenul cu fetele din casă, iar Alina a încercat să se cunoască cu Leo.

Chiar dacă s-au plăcut, la un moment dat au intervenit mai multe certuri între ei și chiar s-au despărțit. Valentin a ieșit pe poarta casei și toată lumea a avut de suferit, dar lucrurile s-au remediat rapid, iar cuplul lor a ajuns în marea finală.

Alina și Valentin sunt susținuți de familii

Împăcarea lor a venit rapid, iar după ce au primit sfaturile celor de acasă, cei doi au decis să fie mai permisivi în cuplu și să lase orgoliile deopare. Sentimentele lor au crescut în intensitate atunci când a exitat task-ul cabinei telefonice, dar și după cererea spectaculoasă în căsătorie.

Valentin și-a cerut partenera în căsătorie în timpul unui salt cu parașuta și a fost ajutat de doamna Eleonora să-i găsească cel mai frumos inel iubitei sale. Confidenta lui Perneș este cea care l-a luat sub aripa ei pe Valentin încă de la intrarea acestuia în competiție și le-a fost alături celor doi pe tot parcursul celor 6 luni.

În ciuda micilor tensiuni dintre cei doi, iubirea a triumfat și cei doi sunt împreună în marea finală Mireasa sezonul 5.

Tatăl Alinei a spus că simte o mare bucurie să-și vadă fiica căsătorindu-se în marea finală Mireasa sezonul 5. Valentin se uită la Alina cu ochii înlăcrimați de fiecare dată și nu îi vine să creadă cât este de frumoasă. Mama concurentei a spus că este foarte fericită pentru fiica sa și că amândoi sunt foarte frumoși.

Din partea lui Valentin au venit fratele, cumnata, cei doi nepoți, verișoara și partenerul de afaceri, pe când la Alina sunt prezenți mama, tatăl și fratele. Marii absenți din finala Mireasa sezonul 5 sunt părinții lui Valentin.

Alina și Valentin au avut parte de un fantasy date

Alina și Valentin au avut parte de un fantasy date la mare înainte de marea finală. Cei doi au avut parte de o întâlnire pe un iaht și s-au bucurat de fiecare clipă pe care au petrecut-o împreună.

Valentin a spus că este extrem de fericit lângă Alina și că este bucuros că cuplul lor este atât de sudat. Deși sunt conștienți de tensiunile și certurile dintre ei, cei doi spun că au reușit să le depășească. Tatăl lui Valentin le-a sfătuit înainte de intrarea în casă să-și ia de soție o moldoveancă pentru că sunt frumoase, harnice și familiste.

Valentin i-a mărturisit iubitei sale că nu a spus niciodată "te iubesc" până când a cunoscut-o pe Alina. Concurenta a spus că ea și-a dat seama că-l vrea de soț în momentul în care acesta nu i-a impus să treacă pe numele lui la depunerea actelor.

Alina și Valentin au avut parte la fantasy date și de o cină romantică, pe malul mării. Cei doi și-au spus te iubesc la lumina lunii și au trăit cele mai frumoase momente.

Finala Mireasa sezon 5. Cum au reacționat mirii când au văzut fetele în rochii de mireasă... Finala Mireasa sezon 5. Familiile, alături de Perneș și Sabrina. Marele absent a fost tatăl fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x