Antena Căutare

Cătălin de la Mireasa a decis în privința lui Nicole. Băiatul a rupt fotografiile cu fosta iubită: Rămâi doar o amintire

Atitudinea pe care Nicole a avut în timpul ultimei convorbiri l-a deranjat pe Cătălin, care a început să-și pună semne de întrebare cu privire la viitorul lor împreună.

catalin, doamna geta si denisa de la mireasa, fotografiati in timpul live-ului
Atitudinea lui Nicole l-a deranjat pe Cătălin, care a decis în privința relației lor | Captura TV

Băiatul s-a destăinuit celorlalți concurenți, cărora le-a cerut părerea despre cea pe care o numea ”iubită”. Cu toții au considerat că acesta ar trebui să se reorienteze către altă fată.

”Am trăit cu speranța că va fi ceva afară. Poate vouă nu v-am spus, dar mi s-a părut și mie dubios. Nu mă pupa în fața camerelor, ea se ferea de camere. Plus de asta, mie mi-a spus că o vede copilul, dar ea s-a măritat cu copilul lângă ea.”, le-a spus Cătălin băieților.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum

Imediat după această discuție, el a realizat ce are de făcut. A renunțat la toate fotografiile lipite deasupra patului: ”Rămâi doar o amintire. Chiar am crezut că fac ceva cu ea, dar s-a dovedit că nu”.

Mai multe detalii în materialul următor:

Nicole, intervenție telefonică după intrarea Denisei în casa Mireasa

Fosta concurentă, Nicole, a dorit să intervină telefonic după ce în casa Mireasa a intrat Denisa, cea care îl place pe Cătălin.

Ea chiar l-a încurajat pe băiat să o cunoască mai bine pe noua fată, spre surprinderea tuturor.

Citește și: Scrisoarea care a stârnit confuzie în inima lui Cătălin de la Mireasa. Cuvintele care au răscolit sentimentele bărbatului

De asemenea, i-a reproșat concurentului că pune prea multă presiune pe ea, atunci când i s-a atras atenția că nu i-a dat niciun semn de când a părăsit competiția.

"Tot vrei să primești, dar tu nu oferi nimic", i-a spus Nicole.

Concurentele noi vs. fetele din casa Mireasa. Cum au fost primite Denisa, Andreea și Florentina de "veterane"... Denisa, Andreea și Florentina au fost ”interogate” de concurenții de la Mireasa. Ce ”secrete” au aflat aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x