Antena Căutare

Denisa a născut! Fosta concurentă de la Mireasa a devenit mămică. Cum s-a filmat cu soțul după naștere

Denisa, fosta concurentă de la Mireasa, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ta. Aceasta a devenit mămică recent.

Galerie
Denisa, fosta concurentă de la Mireasa, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ta. Aceasta a devenit mămică recent. | Antena 1

Denisa Răileanu, care a participat două sezoane la Mireasa, s-a cununat civil pe 9 martie 2024.

Într-o rochie albă, scurtă, cu margine din dantelă, cu un coc elegant și zâmbetul superb la purtător, Denisa Răileanu i-a spus „Da” alesului său. Fosta concurentă Mireasa a avut parte de o cununie în aer liber.

Denisa Răileanu a publicat o fotografie în care apare ținând buchetul alb de mireasă înmâna stângă și cu mâna dreaptă certificatul de căsătorie.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Gestul lui Cristian de ziua Laurei. Ce a făcut tânărul pentru fosta iubită

Articolul continuă după reclamă

Denisa a născut! Fosta concurentă de la Mireasa a devenit mămică. Cum s-a filmat cu soțul după naștere

Câteva luni mai târziu, fosta concurentă a anunțat și că este însărcinată. Se pare că aceasta a născut între timp, iar într-un video recent s-a filmat în timp ce plimbă bebelușul.

Soțul Denisei împinge căruțul cu două mâini, în timp ce ea filmează momentul special. Reamintim că tânăra este foarte discretă când vine vorba de expunerea vieții personale în mediul online.

Până acum nu a postat nicio imagine cu bebelușul, probabil acestea vor apărea în mediul online după ce copilașul va fi creștinat.

Cum a fost parcursul Denisei Răileanu la Mireasa

Denisa a avut un parcurs interesant în sezonul 7 Mireasa, însă fata nu și-a găsit jumătatea. Tânăra care a mai fost concurentă în sezonul 2 Mireasa, a avut parte de cunoașteri în sezonul 7, însă niciuna nu s-a concretizat cu o relație.

La scurt timp după eliminare, Roberto a chemat-o pe Denisa înapoi în casa Mireasa, însă tânăra n-a vrut să se întoarcă pentru el, considerând că dacă ar fi fost să fie ceva între ei, se întâmpla când încă ea era în competiție.

Citește și: Una dintre fostele concurente de la Mireasa a publicat un mesaj îngrijorător pe internet: ”Când ai căzut la pământ...”

Mai întâi, Denisa s-a regăsit într-un trio al cunoașterii, unde ea și Sabrina îl plăceau pe Dima. În cele din urmă, Denisa s-a retras din triunghi, iar Dima și Sabrina au ajuns să formeze un cuplu.

Ulterior, Denisa a început o cunoaștere cu Dani, care a intrat în competiție mai târziu, însă la un moment dat s-a confruntat tot cu un trio, când Daiana și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe tânăr.

Ionuț a încercat și el să se apropie de Denisa, însă în cele din urmă băiatul s-a întors la Andreea, iar spre finalul preznței sale în competiție Denisa a avut o apropiere cu Roberto, însă nu a simțit să facă mai mulți pași spre o relație.

Una dintre fostele concurente de la Mireasa a publicat un mesaj îngrijorător pe internet: ”Când ai căzut la pământ...”... Mireasa, sezon 10. Psihologul Eduard Puiu l-a rugat pe Gabriel să părăsească platoul. De ce a enervat-o băiatul pe Paula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x