Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Doamna Mia din casa „Mireasa” a răbufnit! Ce a reproșat concurenților din emisiune: „Dacă nu ne lasă?!”

Doamna Geta din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1 i-a surprins pe concurenți atunci când a dezvăluit că este extrem de supărată. Nici doamna Mia nu s-a lăsat mai prejos și a făcut o dezvăluire complet neașteptată!

Doamna Mia și doamna Geta din casa „Mireasa” au dezvăluit de ce sunt supărate

În ediția de sâmbătă a emisiunii „Mireasa” de la Antena 1, Simona Gherghe a dorit să descopere care sunt lucrurile ce o supără pe doamna Geta.

Doamna Mia a răbufnit în emisiunea Mireasa, de la Antena 1

Timid, aceasta a dezvăluit, cu o oarecare reținere, faptul că au durut-o comentariile de pe Facebook, făcute de urmăritorii show-ului.

„Mi-e și frică să mai vorbim, mai bine ne-am pune leucoplast la gură”, a dezvăluit doamna Geta, într-un dialog surprinzător purtat cu Simona Gherghe.

citește și: Mihai și Ștefania de la „Mireasa”, puși la zid de Doamna Mia! Ce a dezvăluit: „Nu ai nevoie de ea”

Între timp, doamna Geta a fost la un pas să adoarmă pe canapea, de față cu toți. Când Simona Gherghe a întrebat-o dacă e obosită, concurenta a avut o replică neașteptată.

„Normal că mi-e somn! Dacă nu ne lasă noaptea să dormim?! Ne-a trezit gongul ăla puternic de foarte multe ori. N-am putut să dorm”, a mărturisit doamna Mia, extrem de indignată de situație.

Se pare că unii dintre tinerii din casa „Mireasa” nu au purtat corespunzător lavalierele și gongurile s-au activat, lucru ce le-a nemulțumit profund pe mame!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1 ca să descoperi și alte detalii!

Video