Antena Căutare

Doamna Mia din casa „Mireasa” a răbufnit! Ce a reproșat concurenților din emisiune: „Dacă nu ne lasă?!”

Doamna Geta din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1 i-a surprins pe concurenți atunci când a dezvăluit că este extrem de supărată. Nici doamna Mia nu s-a lăsat mai prejos și a făcut o dezvăluire complet neașteptată!

Doamna Mia din casa „Mireasa” a răbufnit! Ce a reproșat concurenților din emisiune: „Dacă nu ne lasă?!”
Doamna Mia și doamna Geta din casa „Mireasa” au dezvăluit de ce sunt supărate

În ediția de sâmbătă a emisiunii „Mireasa” de la Antena 1, Simona Gherghe a dorit să descopere care sunt lucrurile ce o supără pe doamna Geta.

Doamna Mia a răbufnit în emisiunea Mireasa, de la Antena 1

Timid, aceasta a dezvăluit, cu o oarecare reținere, faptul că au durut-o comentariile de pe Facebook, făcute de urmăritorii show-ului.

„Mi-e și frică să mai vorbim, mai bine ne-am pune leucoplast la gură”, a dezvăluit doamna Geta, într-un dialog surprinzător purtat cu Simona Gherghe.

citește și: Mihai și Ștefania de la „Mireasa”, puși la zid de Doamna Mia! Ce a dezvăluit: „Nu ai nevoie de ea”

Între timp, doamna Geta a fost la un pas să adoarmă pe canapea, de față cu toți. Când Simona Gherghe a întrebat-o dacă e obosită, concurenta a avut o replică neașteptată.

„Normal că mi-e somn! Dacă nu ne lasă noaptea să dormim?! Ne-a trezit gongul ăla puternic de foarte multe ori. N-am putut să dorm”, a mărturisit doamna Mia, extrem de indignată de situație.

Se pare că unii dintre tinerii din casa „Mireasa” nu au purtat corespunzător lavalierele și gongurile s-au activat, lucru ce le-a nemulțumit profund pe mame!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1 ca să descoperi și alte detalii!

Mihai și Ștefania de la „Mireasa”, puși la zid de Doamna Mia! Ce a dezvăluit: „Nu ai nevoie de ea”... Cine este și cum arată Daiana, noua concurentă din casa „Mireasa”! „Am văzut despre ce e vorba”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x