Căutare Live

Mireasă: Doamna Mia, lecții de viață dure. Prin ce a trecut David când era copil: "Nu mai aveam decât ce era pe noi"

În urma întâlnirii cu David, Lorena a înțeles că prietenia e, deocamdată, cea mai bună variantă a lor, dar inima soacrei trebuie cucerită.

Doamna Mia, mama lui david de la Mireasa

"Eu nu am nimic cu ea, dar nu se potrivesc. El vrea să fie o fată mai distractivă, mai energică, așa, nu bleagă."

Doamna Mia își amintește că soțul ei era tot așa timid: "Eu mă duceam cu soțul meu (n.r. la petreceri), el stătea într-un colț și eu dansam și țopăiam pe acolo"


David a fost adus pentru a cunoaște mai multe fete

Mama lui David, doamna Mia, spune că l-a adus pe fiul ei la "Mireasă" ca să cunoască mai multe fete, nu să stea numai cu una.

Citește și: Ştefan Luca a pus ochii pe Ștefania. "Ești frumoasă!" Care a fost răspunsul frumoasei brunete

O lecție de viață de la doamna Mia

Era pe 9 ianuarie ne-am trezit cu casa în flăcări, doi copii de îngropat, că nu mai avem decât ce era pe noi. Noroc că am avut cec-urile la mine, actele și banii că luasem alocația.

În 28 mai a plecat tatăl lui. "Nu a mai venit. După două luni am aflat că e mort. Am trăit ani de zile cu ideea asta, că e mort. S-au dus copiii la școală și au făcut chetă ca să le cumpere cărți și haine să se îmbrace", povestește doamna Mia.


Află toată povestea din clipul de mai jos:

Mireasă: Andra si David au incercat sa se cunoasca mai bine, dar Loredana a intervenit intre ei. Cum au reacționat cei d... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri