Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Răsturnare de situație! Două fete și un băiat, noii concurenți în casa Mireasa! Pe cine au pus ochii Alina, Alexandra și Ionuț?

Noi concurenți în casa Mireasa! Alina (Ina), Alexandra (Ale) și Ionuț (Nuțu) au deja primele simpatii! Cele două blonde superbe, pregătite de război? Au pus ochii pe același băiat!

Două blonde superbe intră în casa Mireasa! Alina (Ina) și Alexandra (Ale) i-au studiat cu atenție pe concurentți și au deja un preferat..același preferat!

Cele mai noi concurente au pus ochii pe Ciprian care, până acum, nu a reușit să lege nicio poveste de dragoste cu fetele.

A început lupta pentru inim lui Ciprian!

„Îmi place foarte mult că e dinamic, carismatic. Are câteva atuuri”, a mărturisit Alexandra (Ale), despre Ciprian.

Pe Alina (Ina), Ciprian i-a atras atenția pentru că „are simțul umorulu, știe când să tacă, chiar dacă, uneori, este puțin impulsiv”.

Ionuț este pregătit să o cucerească pe Narcisa

Surprizele se țin lanț! Astăzi, în casa Mireasa intră și un nou băiat!

„Vreau să le cunosc pe toate fetele din casa Mireasa. Mi-a plăcut Narcisa, că spune lucrurilor pe față. E o fată cu care ai ce vorbi”, a mărturisit Ionuț (Nuțu).

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Video