Antena Căutare

Finala Mireasa sezonul 3. Ce ținută a purtat Simona Gherghe într-o zi specială pentru concurenți

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate femei din televiziune din România. Cu o carieră impresionantă în media, ea a devenit una dintre cele mai de seamă jurnaliste.

Finala Mireasa sezonul 3. Ce ținută a purtat Simona Gherghe într-o zi specială pentru concurenți Galerie
Simona Gherghe, în marea finală Mireasa sezonul 3 | Antena 1

De câțiva ani, Simona Gherghe prezintă emisiuni de divertisment, iar de la Acces Direct, acum se vede zilnic cu concurenții din casa Mireasa.

Ce ținută a purtat Simona Gherghe în finala sezonului 3 Mireasa

Așa cum era de așteptat, vedeta le stă zilnic alături, le află poveștile de viață și le este un bun sfătuitor în cele mai dificile momente. În marea finală, Simona a ales să poarte o ținută demnă de o gală adevărată.

Prezentatoarea a purtat o rochie lungă, cu umeri goi, într-o nuanță splendidă, un machiaj discret, iar părul l-a avut coafat natural. Imaginile din locul unde concurenții își unesc destinele sunt de-a dreptul uimitoare. Aranjamentele florale sunt impecabile, iar localul este unul splendid.

Invitatul special din finala sezonului 3 Mireasa este Ovidiu Komornik. Acesta a interpretat piesa "Ești mireasa vieții mele", iar cuplurile au fost invitate pe ringul de dans.

Toți sunt superbi, iar fetele strălucesc la propriu. Dansul finaliștilor a fost parcă desprins din basme. Concurenții s-au strâns în brațe și si-au șoptit cuvinte de dragoste, au zâmbit și s-au îmbrățișat.

Ana și Bogdan, Andreea și Marian, Liviu și Maria, Blaze și Izabela și Alin și Cosmina se simt minunat și trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă. Familiile le sunt alături, iar acest lucru este cel mai important într-o zi atât de specială pentru ei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Prima reacție a Adelinei după ce Alin a format un cuplu cu Cosmina. Ce le-a răspuns fanilor... Marian și Andreea sunt susținuți de familie în Marea Finală Mireasa sezonul 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x