Antena Căutare

Finala Mireasa, sezonul 4. Miresele pe scaunul de machiaj și la garderoba, înainte de emisiune

Miresele și domnișoarele de onoare s-au pregătit multe ore înainte de Finala Mireasa. Acestea au trecut prin mâna stiliștilor care le-au făcut să arate splendid în cea mai importantă zi a vieții lor. Cum au fost surprinse fetele înainte de începerea emisiunii.

Finala Mireasa, sezonul 4. Miresele pe scaunul de machiaj și la garderoba, înainte de emisiune Galerie
Miresele și domnișoarele de onoare s-au pregătit multe ore înainte de Finala Mireasa. Acestea au trecut prin mâna stiliștilor care le-au făcut să arate splendid în cea mai importantă zi a vieții lor. Cum au fost surprinse fetele înainte de începerea emisiunii. | Mireasa

Ziua nunții este cea mai importantă zi din viața unei femei, iar pentru a arăta impecabil ai nevoie de atenția unor oameni specializați care să-ți facă un machiaj potrivit și o coafură superbă. Fetele de la Mireasa au avut norocul să fie răsfățate din cap până-n picioare în ziua nunții.

Telespectatorii emisiunii Mireasa nu au văzut aceste imagini cu fetele la machia și la garderobă.

Cum au fost surprinse fetele de la Mireasa înainte de emisiune

Miresele s-au pregătit în spatele camerelor de filmat, însă un reporter al emisiunii a reușit să surprindă chintesența momentului important: împodobirea miresei. Acestea au fost machiate de profesioniști și aranjate în detaliu pentru a avea o aparișie fără cusur.

Reporterul a reușit să o surprindă pe Ela la machiaj, care era toată numai un zâmbet. Acesta mărturisea că este extrem de sigură că se va căsători cu Petrică și că el va spune “DA”.

Ana își aștepta rândul pe canapea, în timp ce domana Gabi le privea pe fete cum se pegătesc.

Citește și: Finala Mireasa, sezonul 4. Primul interviu dupa ce cuplurile au spus "Da". Ce nu s-a văzut la TV

Maria stătea tăcută pe scaunul de machiaj, în timp ce make-up artistul lucra cu pensula. Raluca a fost mai vorbăreață și a declarat că se simte foarte bine și abia așteaptă să facă pasul cel mare.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ion declară că nu și-a dorit să câștige competiția. Ce mărturisește Raluca despre realția cu soacra

Pe un pat stătea Alina, domnișoara de onoare, care-și așteapta rândul la machiaj și căuta muzică să destindă atmosfera. La fel și Adelina, le privea pe fete și aștepta să fie la rândul ei aranjată.

Reporterul a întrebat-o dacă voia să facă și ea pasul cel mare, dar a dat de înțeles că nici nu voia și nici nu era pregătită.

Citește și: Mesajul Adelinei după Finala Mireasa sezon 4. Ce a postat pe internet

În cadrul finalei celui de-al patrulea sezon Mireasa, cuplurile finaliste au luptat mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită să câştige marele premiu în valoare de 40.000 de Euro. La finalul unei ediţii încărcate de emoţii, telespectatorii au decis: Ela şi Petrică sunt câştigătorii celui de-al patrulea sezon al reality show-ului matrimonial de la Antena 1.

Cuplul format din Ela şi Petrică a fost cel care a acumulat cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în marea finală Mireasa, de la Antena 1. De-a lungul întregului sezon, cei doi au reuşit să facă faţă cu brio tuturor problemelor întâmpinate în competiţie, iar în prezent au o relaţie sudată.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Anunțul făcut de Ela și Petrică după Marea Finală: Vă așteptăm

Cei doi indrăgostiţi au părăsit casa Mireasa cu marele premiu, de 40.000 de Euro şi, cel mai important, au plecat acasă formând o familie. Imediat după ce au aflat că ei sunt marii câştigători, cei doi au mărturisit că din banii câştigaţi intenţionează să îşi achiziţioneze o casă.

Finala Mireasa, sezonul 4. Primul interviu dupa ce cuplurile au spus "Da". Ce nu s-a văzut la TV... Finala Mireasa, sezonul 4. Imagini de la semnarea actelor. Ce s-a văzut din spatele camerelor la cuplurile care s-au căs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x