Antena Căutare

Ionuț și Ale din casa „Mireasa” au făcut marele anunț despre relația lor! „Ai făcut cea mai bună alegere”

Ionuț și Ale din casa Mireasa de la Antena 1 sunt mai fericiți ca niciodată după ce au dat marea veste!

Este mai mult decât evident că se iubesc la nebunie, motiv pentru care vestea că au decis să se căsătorească nu i-a uimit pe fanii cuplului Ale și Ionuț.

ALE ȘI IONUL DE LA EMISIUNEA „MIREASA” AU DECIS SĂ FACĂ NUNTĂ

„Ai făcut alegerea care trebuia făcută. În sfârșit ai dat dovadă de maturitate”, a fost părerea unei prietene a lui Ionuț despre Ale.

CITEȘTE ȘI: Ale și Ionuț din casa Mireasa au dat cărțile pe față despre sentimentele lor! Ce decizie au luat: „M-ai întrebat dacă vreau?!”

Fericiți că sunt susținuți de cei cei de acasă, cei doi tineri sunt în culmea fericirii și se gândesc tot mai serios la planurile lor de vitor.

Ionuț și Ale din casa „Mireasa” au făcut marele anunț despre relația lor! „Ai făcut cea mai bună alegere”

Ionuț și Ale din casa Mireasa, discutând despre căsătorie

Ionuț și Ale din casa Mireasa, discutând despre căsătorie

„Noi ne căsătorim oricum, indiferent ce se întâmplă în emisiune. Facem nuntă pe plajă. Cu hamsii!”, au dezvăluit cei doi concurenți din emisiunea Mireasa, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii incredibile despre concurenți.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Alexandra și Nuțu, apropieri romantice! Cei doi concurenți au lămurit cum stau lucrurile!" Poate când ieșim îmi dau... Cerere în căsătorie în platoul de la Mireasa! "Ești un dar de la Dumnezeu!" Ina și Ciprian își împreunează des...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x