Antena Căutare

Eliminări "Mireasă" | Nominalizată de "Mama săptămânii", Lorena rămâne în casă datorită lui David

Emoții mari în casa "Mireasă". Mamele au făcut nominalizări și trei fete s-au aflat în pericol de a părăsi competiția.

Este vorba despre Lorena, care a primit voturi din partea celor mai multe mame, Andreea și Claudia.

Cum doamna Ana a fost desemnată "Mama săptămânii", cea care s-a aflat la un pas de eliminare a fost Lorena. Din păcate, tânăra nu s-a aflat printre primele trei cele mai votate fete, iar șansele ei de a rămâne în concurs erau foarte mici.

Cu toate că nu spera la acest lucru, salvarea a venit din partea lui David. Băiatul doamnei Maia a afirmat că, atunci când a fost pus să nominalizeze o fată pe care vrea să o păstreze în casă, s-a gândit la mama sa, care este foarte apropiată de concurentă.

Lorena Corbu, are 23 de ani, este din Lugoj, şi nu este la prima experienţă cu acest gen de emisiuni. A participat şi la Mireasă pentru fiul meu şi după 4 luni petrecute în competiţie a fost prima care a format un cuplu. Din păcate, relaţia nu a mers.

Ultima relaţie s-a încheiat din cauza mamei lui, care s-a opus. Acum, Lorena îşi caută un partener inteligent, vulcanic şi puţin mai mare ca ea.

Gala "Mireasă", 12 septembrie | Cine este "Mama Săptămânii" și cum a reacționat aceasta la aflarea v... Cine este, de fapt, David de la "Mireasa". Băiatul doamnei Mia nu e străin de aparițiile TV...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x