Antena Căutare

Eliminări "Mireasă" | Nominalizată de "Mama săptămânii", Lorena rămâne în casă datorită lui David

Emoții mari în casa "Mireasă". Mamele au făcut nominalizări și trei fete s-au aflat în pericol de a părăsi competiția.

Este vorba despre Lorena, care a primit voturi din partea celor mai multe mame, Andreea și Claudia.

Cum doamna Ana a fost desemnată "Mama săptămânii", cea care s-a aflat la un pas de eliminare a fost Lorena. Din păcate, tânăra nu s-a aflat printre primele trei cele mai votate fete, iar șansele ei de a rămâne în concurs erau foarte mici.

Cu toate că nu spera la acest lucru, salvarea a venit din partea lui David. Băiatul doamnei Maia a afirmat că, atunci când a fost pus să nominalizeze o fată pe care vrea să o păstreze în casă, s-a gândit la mama sa, care este foarte apropiată de concurentă.

Lorena Corbu, are 23 de ani, este din Lugoj, şi nu este la prima experienţă cu acest gen de emisiuni. A participat şi la Mireasă pentru fiul meu şi după 4 luni petrecute în competiţie a fost prima care a format un cuplu. Din păcate, relaţia nu a mers.

Ultima relaţie s-a încheiat din cauza mamei lui, care s-a opus. Acum, Lorena îşi caută un partener inteligent, vulcanic şi puţin mai mare ca ea.

Gala "Mireasă", 12 septembrie | Cine este "Mama Săptămânii" și cum a reacționat aceasta la aflarea v... Cine este, de fapt, David de la "Mireasa". Băiatul doamnei Mia nu e străin de aparițiile TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x