Live acumTe Cunosc de Undeva! After Party
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mireasa 2020, sezon 2. Băieții au votat fără ezitare! Cine a părăsit competiția în gala din 16 ianuarie 2021

Surpriză de zile mari pentru fanii emisiunii „Mireasa”, sezonul 2! a fost eliminat în urma Galei de sâmbătă, 16 ianuarie 2021.

Băieții din casa „Mireasa” au votat în gala din 16 ianuarie 2021 ce fată este eliminată

Antena 1

A fost ziua unei decizii greu de luat. Pentru prima dată băieții au nominalizat și toată lumea s-a întrebat dacă Bianca își va folosi amuleta. Fiecare vot a contat, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură să descopere deznodământul.

„Pentru prima dată va pleca acasă concurentul cu cele mai multe voturi. Dacă o să fie egalitate, aatunci fata favorită sau băiatul favorit va decide eliminarea”, a dezvăluit Simona Gherghe, în ultimele momente ale votului pentru public.

Băieții din casa „Mireasa” au votat în gala din 16 ianuarie 2021 ce fată este eliminată

Când Alex a intrat în camera de votare, acesta a dezvăluit faptul că procesul de votare este foarte greu. Concurentul a fost la un pas de eliminare recent, dar a scăpat. Acum, acesta a votat ce fată trebuie să iasă din casa „Mireasa”: Alexandra!

Mihai a votat-o pe Alexandra, iar votul a continuat. Alexandru a început cu stângul experiența din casa „Mireasa”. Acesta și-a încercat mai întâi norocul cu Bianca, dar apoi și-a găsit fericirea în brațele altei concurente (Andreea), care a intrat în casă special pentru el. Plin de emoții, tânărul a dezvăluit faptul că s-a gândit foarte bine și că, în opinia sa, cea care trebuie să plece din competiție este Alexandra.

citește și: Mireasa 2020, sezon 2. De ce a început Andra să plângă, aparent din senin, în emisiunea live. Care era, de fapt, motivul

Propunerile au continuat atât pentru fete, cât și pentru băieți, în ediția din 16 ianuarie 2021 a sezonului 2 al emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1.

După ce și-au exprimat voturile, concurenții din casa „Mireasa”, sezonul 2, s-au întâlnit cu Simona Gherghe în platoul îndrăgitului show și au așteptat cu sufletul la gură verdictul.

Astfel, potrivit voturilor acordate de băieți, concurenta care părăsește competiția este Alexandra.

citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au discutat despre apelul Ștefaniei. Ce a vrut concurenta să afle

Aceasta a intrat în competiție cu scopul de a-l cuceri pe Mihai, dar a fost refuzată cât se poate de elegant. Apoi, aceasta și-a îndreptat atenția spre altcineva din casă, dar nu a avut succes. Speranța ei în dragoste a reapărut atunci când a fost anunțată intrarea unui nou concurent în competiție.

Alexandra a fost eliminată din casa „Mireasa” în gala din 16 ianuarie 2021

Totuși, Alexandra pare să nu fie tocmai favorita celor din casă. Pentru concurentă, potrivit declarațiilor sale, săptămâna a fost una tensionată și plină de neînțelegeri, iar acest lucru s-a reflectat din plin și în voturile băieților.

„Am simțit că s-au îndepărtat de mine fetele. Cred că după faza în care am fost acuzată că încerc să mă apropii de Mădălina pentru voturi, dar și faptul că am spus lucruri nepotrivite la adresa doamnei Bănuța. Dar așa mi-a venit la gură”, a explicat tânăra care a ales să îl nominalizeze pe Alex.

Totuși, Bianca deține o amuletă pe care o poate folosi în ediția de luni a emisiunii „Mireasa” de la Antena 1, atunci când poate decide ce concurent salvează de la eliminare: pe Alex sau pe Alexandra!