Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai sunt oficial un cuplu

Legătura dintre Mihai și Bianca a fost zdruncinată după Gala de sâmbătă, iar reacția Biancăi a fost tranșantă după afirmațiile lui Mihai.

Bianca a vorbit chiar și despre o posibilă nepotrivire și a mărturisit că de cele mai multe ori ajunge să creadă că îi este scris să fie singură.

După terminarea emisiunii de ieri, discuțiile au continuat între Bianca și Mihai. Concurenta i-a spus Andrei că nu mai simte nimic în acest moment, față de nimic. După de gândurile negre au fost alungate, cei doi au discutat din nou.

Bianca i-a spus lui Mihai clar și răspicat că în relația dintre ei nimeni și nimic nu o poate influența. Mihai, la rândul lui, a întărit spusele concurentei și a spus că tot ce contează pentru el este ea.

Primul sărut dintre cei doi a avut loc în cameră, departe de ochii celorlalți. Mai apoi s-au sărutat și în fața camerelor, au sărbătorit alături de ceilalți concurenți începutul oficial al relației lor.

Simona Gherghe a aplaudat în direct sărutul dintre cei doi, iar declarația lui Mihai a fost atent analizată: "Prima zi din restul vieții."

Reacția Ștefaniei, după ce Mihai și Bianca formează un cuplu

Ștefania a declarat că nu simte nimic față de faptul că Mihai și Bianca s-au sărutat și formează un cuplu. Andra s-a declarat extrem de surprinsă de faptul că Mihai a făcut acest gest.

Concurenta spune că înseamnă începutul unei povești de dragoste, dar nu stă la baza unei relații. Ștefania a mai adăugat că îl cunoaște foarte bine pe Mihai și că acest gest a venit în urma galei de sâmbătă, când Mihai a simțit că o pierde pe Bianca.


Familiile au sunat pentru a-i încuraja

După ce au fost difuzate imagini cu sărutul dintre Mihai și Bianca, cei de acasă au sunat. Din partea lui Mihai a sunat verișorul lui și i-a spus că acasă totul este foarte bine și că au parte de susținerea tuturor.

Mihai a vorbit și cu bunica lui, care i-a spus că abia îi așteaptă acasă să-i facă nepoței.

Din partea Biancăi a sunat cumnata ta, cea care de altfel a și înscris-o la emisiune, și care le-a spus că abia așteptau acest gest din partea celor doi.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale... Mireasa 2020, sezon 2. David a cerut-o pe Andra în căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x