Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina și Alin s-au împăcat. Cum a reacționat doamna Daniela

Adelina Alin s-au împăcat, după ce au avut o discuție extrem de profundă.

Colaj cu Adelina sărutându-l pe Alin și doamna Daniela, stând pe canapea Galerie
Adelina și Alin formează din nou un cuplu | Antena 1

După petrecerea de sâmbătă, în care Adelina și Alin au dansat împreună, celor doi li s-a părut că doamna Daniela s-a supărat și au simțit nevoia să clarifice situația.

Mai întâi, Alin și Adelina au vorbit despre faptul că nu se pot evita reciproc, iar apoi au simțit nevoia să vorbească și cu doamna Daniela.

„M-am săturat de părerile unor oameni care nu m-au văzut în viața lor, decât pe sticlă. Am obosit rău de tot. Mai bine plecam să fiu departe de tine. Nu vreau să-ți fac rău. Cred că nu-ți fac rău”, a spus Adelina cu ochii în lacrimi, într-o discuție privată cu Alin.

Adelina și Alin au vrut să clarifice situația cu doamna Daniela, care părea supărată, după ce fiul ei a dansat cu Adelina la petrecerea de sâmbătă.

„Nu există probleme, sunteți prieteni și gata”, a spus doamna Daniela în cadrul conversației cu cei doi.

Adelina și Alin formează din nou un cuplu în casa Mireasa

La scurt timp, a venit vestea împăcării. Alin și Adelina nu au putut ignora sentimentele pe car ele au unul pentru altul așa că s-au îmbrățișat și s-au sărutat în fața camerleor de filmat

„Vino să te iau în brațe”, i-a spus Alin Adelinei.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela a reacționat mai dur ca niciodată

Tânăra, cu lacrimi în ochi, a recunoscut că încă are sentimente puternice pentru Alin și s-a săturat să se abițină să facă ceea ce simte:

„Dacă sunt sentimente la mijloc de ce trebuie să ne pese de părerile altora? De ce trebuie să mă abțin din a face ce simt. Mă enervează că nu faci ce simți! De ce trebuie să pierd oameni dragi mie. M-am săturat până peste cap! De ce nu faci ce simți? Te văd cum te holbezi la buzele mele”, i-a spus Adelina lui Alin.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. De la prietenie, la supărare. Ce s-a întâmplat între Costinela și Izabela: „Ar fi bine să ne evităm”

Astfel, Adelina și Alin au decis să fie din nou împreună:

„Vreau să fim bine! Te iubesc!”, i-a spus Adelina lui Alin, în timp ce se afla în brațele acestuia.

Doamna Daniela a spus că nu este supărată din cauza împăcării, ci s-a declarat dezamăgită din cauza faptului că Alin nu a venit să o salut eși pe ea, înainte de a se împăca cu Adelina.

În platoul Mireasa, Simona Gherghe a avut o discuție cu doamna Daniela, îndemând-o să lase supărările la o parte și să încurajeze fericirea fiului său.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Radu, mărturisiri despre trecut. Cu ce s-a ocupat concurentul. Petrecerea l-a dat de gol

Discuția s-a încheiat cu o îmbrățișare între Alin și mama lui și o promisiune că va avea mai multă grijă să o salute pe doamna Daniela, de fiecare dată când vine la Adelina.

Mireasa 2021, sezon 3. Radu, mărturisiri despre trecut. Cu ce s-a ocupat concurentul. Petrecerea l-a dat de gol... Mireasa 2021, sezon 3. Noi acuzații aduse lui Liviu. O presupusă fostă iubită a făcut mărturisiri despre trecutul amoros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x