Mireasa 2021, sezon 3. Radu, mărturisiri despre trecut. Cu ce s-a ocupat concurentul. Petrecerea l-a dat de gol

Radu, extrem de talentat la dans. Ce a dezvăluit despre trecutul lui.

Radu a mărturisit că este un dansator profesionist

Antena 1

La petrecerea de sâmbătă, 8 mai, din casa Mireasa, concurenții au participat la un concurs de dans.

Dansatori profesioniști au jurizat concursul concurenților Mireasa. Aceștia au decis să aleagă dintre Izabela și Blaze, Liviu și Maria și Radu și Alina, care au dansat împreună. Radu s-a remarcat cu desăvârșire pe ringul de dans, așa că el și partenera lui de dans au fost desmnați câștigătorii concursului.

Întrebat de Simona Gherghe ce fel de dansuri a făcut în trecut, Radu a mărturisit că a fost animator.

Radu: „Am fost dansator modern”

Simona Gherghe: „Hai că te-ai înroșit. Eu am 43 de ani. Desemnează dansator modern”.

Radu: „Animator”.

Radu și Alina au câștigat un date, „undeva sus”, cu o priveliște fantastică, așa cum le-a devăluit Simona Gherghe.

Radu este noul concurent din casa Mireasa

Fetele sunt încă sceptice în ceea ce privește revenirea Alinei în casă, mai ales că ea a oprit procesul de cunoaștere cu Bogdan. În vreme ce Izabela crede că tânăra nu îl place atât de mult pe Bogdan, Andreea l-a adus în discuție pe Radu, băiatul pe care acestea l-au cunoscut în Gala în care au fost rugate să aleagă un băiat care să intre în competiție.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. De la prietenie, la supărare. Ce s-a întâmplat între Costinela și Izabela: „Ar fi bine să ne evităm”

Se pare că Alina a ținut legătura cu el după eliminare, lucru pe care l-a recunoscut în emisia live din data de 26 aprilie 2021.

Ea a afirmat că Radu i-a scris și că în urmă cu doar câteva ore i-a urat ”La mulți ani” prin intermediul camerei. Ba mai mult, de emoții a pronunțat numele lui Bogdan, însă mesajul său era adresat viitorului concurent din casa Mireasa.

Acesta vrea alături de el o femeie puternică și frumoasă. El nu vine cu mama sa în casă, aceasta rămânând în Anglia din cauza job-ului. Este pasionat de bodybuilding și vrea pe viitor să dezvolte o afacere din această pasiune.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan au avut întâlnire. Cum s-au distrat cei doi

A cunoscut multe nume mari din industria showbiz-ului, lucru care l-a ajutat să se dezvolte personal și profesional. Are un băiețel de 2 ani și jumătate și este cea mai mare bucurie a sa.

Își dorește o femeie înțelegătoare și care să-l accepte cu tot ceea ce înseamnă el. Iubește animalele și spune că are o conexiune specială cu ele. Acesta a absolvit un liceu cu profil veterinar, iar slăbiciunea lui sunt caii.

Ultimele știri