Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Concurenții s-au distrat împreună la Casino Party, însă tensiunile nu au lipsit

Băieții și fetele au avut ocazia să petreacă timp împreună și s-au distrat pe cinste. Unul dintre jocuri a constat în îndeplinirea unor provocări.

colaj de imagini cu izabela si maria de la mireasa sezon 3 Galerie
Izabela a primit provocarea de a sparge un ou pe fața ori pe capul unuia dintre concurenți. Ea a mers spre bucătărie și s-a întors hotărâtă cu un ou în living | Antena 1

Alina și Izabela au primit unele în urma cărora au încercat să plătească niște polițe. Prima dintre fete a fost provocată să dea cuiva o palmă peste față sau una la fund. Ea a ales să-i ofere o mică corecție lui Liviu.

De cealaltă parte, Izabela a primit provocarea de a sparge un ou pe fața ori pe capul unuia dintre concurenți. Ea a mers spre bucătărie și s-a întors hotărâtă cu un ou în living. Și pentru că trebuia să numească o persoană, ea a ales-o pe Maria, cu care a avut un conflict.

Concurenta nu a privit cu ochi buni ce voia să facă Izabela, iar Ana Maria a rugat-o pe aceasta să nu amplifice tensiunile.

Citește și: Cosmin, fostul iubit al Andreei a venit la Urzeala Soacrelor. Ce a spus despre concurentă

Marian a vrut să restabilească armonia și a fost cel căruia i s-a spart un ou pe față.

De ce s-au certat Izabela și Maria

Biletul în care Maria îi ura ”noapte bună” lui Liviu a creat tensiuni neașteptate în casa mamelor și a fetelor de la Mireasa.

Izabela s-a arătat foarte deranjată de faptul că Maria și, ulterior, Adelina au trimis băieților bilețele. Tânăra știa că acest lucru contravine regulamentului și se temea că vor exista sancțiuni.

Citește și: Scandal între Izabela, Maria și Adelina după ce ultimele două au trimis bilete băieților

”Te pup. Somn ușor! Cu drag, Maria.”, a notat fata pe un bilețel destinat lui Liviu.

Asta a dus la un întreg scandal, cu țipete și injurii, care au ajuns și la urechile băieților.

”Adelina, nu mai faceți prostii. Eu nu am chef să se anuleze mâine ceva din cauza voastră. Atât am zis! Cu glumele voastre, anulează mâine tot.”, a afirmat nervoasă Izabela.

Maria nu s-a lăsat mai prejos: ”Nu cred că este cazul să vorbești tu. Era vorba și de mine. Izabela, dacă mai urli la mine te desființez. Ai înțeles, fată? Ești o mahalagioaică”.

Izabela a comentat apelativul pe care ”rivala” sa i l-a adus: ”Să fie sănătoasă. Maria își arată adevărata față. Eu am zis de la început că e o falsă. Maria nu e o femeie finuță. Deloc! În fața camerelor, este”.

Citește și: Marian, la un pas să renunțe la Andreea. Ce l-a făcut să se răzgândească

”Izabela poate să scoată ce e mai rău din mine. Am urlat și eu puțin la ea, mă enerva că a ridicat tonul la mine. Nu permit.”, a mai zis Maria.

Mireasa 2021, sezon 3. Cosmin, fostul iubit al Andreei a venit la Urzeala Soacrelor. Ce a spus despre concurentă... Mireasa 2021, sezon 3. Afirmația lui Blaze care a făcut-o pe Izabela să nu-l mai țină de mână. Ce a deranjat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x