Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Costinela, în tatonări. Ce spune doamna Victoria despre o posibilă relație între cei doi

Ionuț și Costinela au început să se apropie din ce în ce mai mult, spre încântarea mamei tânărului.

Ionuț și Costinela s-au apropiat din ce în ce mai mult

Antena 1

Ionuț și Costinela au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună. De curând, Ionuț i-a mărturisit Costinelei că ar vrea să o cunoască mai mult decât ca pe o prietenă și a început să fie mai concentrat asupra ei:

„De câteva zile el e schimbat și orientat spre mine. Nu vreau să grăbim lucrurile, l-am lăsat pe el să se îndrepte către mine, să nu se interpreteze greșit”, a spus Costinela, referindu-se la faptul că Ionuț este băiatul săptămânii, iar o apropiere de el ar putea să o facă pe tânără să aibă și ea o imagine favorabilă în fața publicului.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. De la prietenie, la supărare. Ce s-a întâmplat între Costinela și Izabela: „Ar fi bine să ne evităm”

Ce spune doamna Victoria, despre o posibilă relație între Ionuț și Costinela

În ceea ce privește părerea doamnei Victoria despre Costinela, aceasta ar vede-o ca noră, mutată în Craiova, având un loc de muncă la bancă:

„Mama a zis că dacă o să fiu sau nu cu Costinela, mama oricum o ia la Craiova”, a spus Ionuț despre părerea mamei sale.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț, limbaj licențios la adresa Izabelei. A refuzat să-și ceară scuze

„Eu ca mamă zic că s-ar potrivi cu Ionuț. I-aș vedea împreună, ca presimțire de mamă”, a mărturisit doamna Victoria.

Ionuț și Costinela au dansat împreună, au gătit împreună, s-au ținut de mână, iar apropierea dintre ei a fost sesizată atât de colegii din casă, cât și de Simona Gherghe.

Ultimele știri