Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Ionuț, prima întâlnire

Andreea și Ionuț au avut parte de prima întâlnire, iar concurentul a declarat că se simte foarte atras de tânăra de 24 de ani.

Andreea a fost extrem de îndrăzneață la întâlnire, iar Ionuț a fost un pic reținut Galerie
Andreea și Ionuț au avut parte de prima întâlnire | Antena 1

Andreea a fost extrem de îndrăzneață la întâlnire, iar Ionuț a fost un pic reținut. Acesta este timid și nu vrea să cunoască pe nimeni altcineva.

Andreea și Ionuț au avut prima întâlnire în doi

Deși Andreea a declarat că vrea să mai cunoască și alți băieți, Ionuț a declarat că o așteaptă și îi acceptă decizia.

Întrebați de Simona Gherghe despre ce au simțit în timpul întâlnirii, Andreea s-a declarat puțin nemulțumită de faptul că băiatul nu a foat deloc atent la nevoile ei. Ionuț a declarat că el simte o chimie cu Andreea și că o dorește alături de el.

Andreea și Ionuț și-au aruncat priviri și în platoul emisiunii, dar primii pași către o relație trebuie să îi facă doar ei.

Povestea lui Ionuț și a doamnei Victoria

Tatăl lui Ionuț de la Mireasa sezon 3 a lipsit din viața lui. Mama sa, Victoria, a fost cea care s-a zbătut pentru a-și educa și crește fiul într-un mod plăcut.

”L-am crescut singură de când avea 2 ani jumătate. Soțul avea darul băuturii și nu numai că bea, dar era un om care nu realiza ce face, nu ținea cont. Am luat copilul, am plecat la părinții mei. Din momentul acela, numai prin străinătate. Veneam, plecam, numai așa o țineam.”, a povestit doamna Victoria.

Cum era de așteptat, Ionuț nu a reacționat bine când a auzit de plecarea mamei. Și, recunoaște el, nici când a crescut nu a putut să se obișnuiască cu lipsa mamei.

Din păcate, tatăl lui nu și-a dorit să facă parte din viața sa. A venit să-i vorbească când Ionuț avea 20 de ani.

”Eu ca mamă, i-am zis, Ionuț, tu decizi. Du-te că poate eu ți-am spus într-un fel, tu vezi lucrurile în alt fel. E tatăl tău, ți-a dat viață.”, a povestit doamna Victoria.

Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au dat frâu liber cuvintelor și nu s-au abținut la adresa Mariei... Mireasa 2021, sezonul 3. Discuția dintre Izabela și Valentin din pauza de publicitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x