Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 3 iulie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

În Gala de sâmbătă, 3 iuliee 2021, telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții, iar concurenții au stat cu sufletul la gură pentru a afla decizia publicului.

Simona Gherghe a spus stop vot la începutul galei și imediat după ce s-a difuzat ce s-a întâmplat în timpul săptămânii, a anunțat topul băieților.

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Concurenții au parte de surprize neașteptate și în gala Mireasa din 3 iulie. Publicul a votat intens și și-a ales favoriții.

Clasament băieți:
1. Marian 26,63 - Băiatul săptămânii
2. Ionuț 26,36
3. Liviu 23,22

Cei trei băieți din top au imunitate. Pe ultimul loc se află Alin.

Publicul va decide care băiat dintre cei fără imunitate va intra în cursa de eliminare alături de Alin. Telespectatorii pot alege pe parcursul emisiunii între Emil, Bogdan și Blaze.

Mama favorita este doamna Malvina 45,86.

Doamna Malvina pleacă mâine din casa Mireasa pentru că trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale marți, 6 iulie 2021. Toți cei din casă au emoții pentru ea. Fiindcă pleacă, doamna Malvina a delegat-o pe doamna Ioana să rămână mama săptămânii în locul ei.

Clasament fete:
1.Andreea 25,87
2. Alina 22,39
3. Maria 14,84

Simona Gherghe a făcut anunțul. Când are loc finala Mireasa sezonul 3... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, la testul sincerității. Ce a descoperit băiatul în telefonul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x