Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 3 iulie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

În Gala de sâmbătă, 3 iuliee 2021, telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții, iar concurenții au stat cu sufletul la gură pentru a afla decizia publicului.

Simona Gherghe a spus stop vot la începutul galei și imediat după ce s-a difuzat ce s-a întâmplat în timpul săptămânii, a anunțat topul băieților.

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Concurenții au parte de surprize neașteptate și în gala Mireasa din 3 iulie. Publicul a votat intens și și-a ales favoriții.

Clasament băieți:
1. Marian 26,63 - Băiatul săptămânii
2. Ionuț 26,36
3. Liviu 23,22

Cei trei băieți din top au imunitate. Pe ultimul loc se află Alin.

Publicul va decide care băiat dintre cei fără imunitate va intra în cursa de eliminare alături de Alin. Telespectatorii pot alege pe parcursul emisiunii între Emil, Bogdan și Blaze.

Mama favorita este doamna Malvina 45,86.

Doamna Malvina pleacă mâine din casa Mireasa pentru că trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale marți, 6 iulie 2021. Toți cei din casă au emoții pentru ea. Fiindcă pleacă, doamna Malvina a delegat-o pe doamna Ioana să rămână mama săptămânii în locul ei.

Clasament fete:
1.Andreea 25,87
2. Alina 22,39
3. Maria 14,84

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri