Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au dat frâu liber cuvintelor și nu s-au abținut la adresa Mariei

Maria a fost ținuta acuzațiilor fetelor. În casă au apărut primele tensiuni, iar Maria spune că acestea au apărut datorită încrederii de sine pe care o afișează.

Izabela, Adelina și Costinela au discutat separat despre Maria și au spus despre ea că este complet schimbată Galerie
Maria a fost ținuta acuzațiilor fetelor | Antena 1

Izabela, Adelina și Costinela au discutat separat despre Maria și au spus despre ea că este complet schimbată și că atitudinea ei arogantă nu este pe placul lor. Ce se întâmplă cu adevărat știu doar ele.

Simona Gherghe a vrut să afle ce se întâmplă de fapt între fete, iar discuțiile au luat rapid amploare și în timpul emisiei live.

Fetele au dat frâu liber cuvintelor și nu s-au abținut la adresa Mariei

Maria consideră că nimic din ce s-a spus despre ea nu este adevărat, iar faptul că fetele o consideră "scorpia casei". Întrebată de Simona Gherghe despre discuție, Maria spune că ea are principii și din cauza aceasta e privită diferit.

Maria a spus că ea nu agreează efectul de turmă, iar Costinela spune despre ea că "e sub nivelul mării". Tensiunile dintre fete par să fie din cauza băieților. Maria și Costinela au avut un schimb de replici, iar Simona Gherghe i-a atras atenția Costinelei în emisie și a rugat-o să-și controleze vocabularul.

Fetele consideră că Maria își joacă rolul de victimă, iar concurenta s-a retras. Adelina a plâns pentru că a fost dezamăgită de atitudinea Mariei după ce aceasta l-a ales pe Alin.

Mamele au și ele o părere. Doamna Malvina a spus că fiecare fată a arătat până în acest moment doar partea bună. Despre Maria are o părere bună și a mai declarat că tinerele trebuie să fie un pic mai rezervate în ceea ce privește relația dintre ele.

Izabela își menține părerea și spune că Maria este extrem de falsă: "Mi se pare că pozează într-un om care nu este."

Mireasa 2021, sezonul 3. Care e adevărata părere a lui Valentin despre Izabela... Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Ionuț, prima întâlnire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x