Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela, conflict cu Adelina. Iubita lui Blaze i-a aruncat cuvinte grele

În emisiunea de ieri, conflictul dintre Maria și Izabela a escaladat. Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon și a pus-o la punct pe Maria.

Izabela, conflict cu Adelina Galerie
Cuvintele pe care Izabela i le-a adresat Mariei au fost jignitoare | Antena 1

Discuția a continuat însă și după terminarea emisiunii. Cuvintele pe care Izabela i le-a adresat Mariei au fost jignitoare și nu au trecut neobservate. Totul a pornit de la faptul că Adelina a trecut prin locul în care Izabela dădea cu mătura.

Izabela, conflict cu Adelina

În emisia live de azi, Simona Gherghe a vrut să abordeze subiectul și a dat pe post materialul de după terminarea emisiei de ieri. Izabela a spus că Maria a meritat toată bătaia pe care aceasta a primit-o de la fostul iubit și a numit-o javră.

Simona a sesizat cuvintele Izabelei și a ținut să menționeze că nimeni nu merită să îndure violență fizică și a rugat-o pe concurentă să-și ceară iertare.

Izabela nu a lăsat-o nici pe Adelina să stea liniștită. Supărarea ei s-a răsfrânt asupra brunetei și i-a spus să aibă grijă la comportament că nu se este în casă cu "parașutele ei", făcând referire la faptul că aceasta a mărturisit că în trecut a prestat servicii pentru un serviciu de streaming pentru adulți.

Concurentele și-au aruncat vorbe grele, iar comunicarea dintre ele a devenit din ce în ce mai dificilă. Alina este și ea supărată pe Adelina și a încurajat comportamentul Izabelei.

Izbela și Alina au continuat discuția în cameră și au spus despre Adelina că se împrietenește cu cine îi aduce cele mai multe beneficii.

Adelina a oferit servicii de streaming pentru adulți

Fanii emisiunii au trimis către redacția show-ului Mireasa sezon 3 materiale care dovedeau că Adelina a oferit servicii de streaming pentru adulți.

”Am renunțat la școala de Subofițeri pentru el, m-am mutat în București și lucrurile de acolo au degenerat. Era o persoană care mă bătea, nu am spus nimănui. Nu voiam ca părinții mei să afle, știam că-i va durea. Am ținut în mine. Mi-a fost foarte greu să fac pasul de a mă muta. M-a pus să fac ceva ce nu doream. E un lucru de care nu sunt mândră, nu o să fiu vreodată. Nu știau multe persoane, nici părinții. Acum știu pentru că se discută afară.

Nu-l văd ca pe un lucru atât de rău, nu văd să afecteze persoanele din jur. A fost demult, ulterior am lucrat pe partea de suport. Sunt asumată, dar nu-mi face plăcere să vorbesc despre asta.”, a declarat ea.

Adelina a afirmat că a fost bătută în nenumărate rânduri de respectivul bărbat: ”Am avut profilul de Facebook închis cât am fost împreună, îmi controla telefonul. Se lega de un băiat care locuiește în aceeași zonă cu el, cu care am vorbit înainte să-l cunosc”.

Adelina Luciana Iacob are 23 de ani, este din Brăila, dar locuiește în București. Deși este încă studentă, aceasta este hotărâtă să-și întemeieze o familie și spune că visează la acest moment încă de mică.

Mireasa 2021, sezonul 3. Domna Victoria, nemulțumiri legate de Roxana. Ce crede despre apropierile dintre tânără și Ionu... Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan a devenit concurent în casa Mireasa. Cum l-au primit concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x