Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, la testul sincerității. Ce a descoperit băiatul în telefonul ei

Liviu s-a amuzat teribil atunci când a intrat în telefonul Mariei. Aceasta i-a interzis să spună cu voce tare ce vede în telefonul ei.

Iubitul Mariei a fost uimit să vadă că bărbatul despre care iubita sa i-a spus că era un om calm și educat, fostul său iubit, o jignea foarte tare și îi vorbea extrem de urât.

În momentul în care Liviu a început să citească mesajele cu voce tare, Maria i-a cerut telefonul și i-a spus să se oprească. Liviu nu i-a dat telefonul și i-a spus că nu înțelege de ce pe el îl judecă atât de tare și alții se purtau extrem de urât cu ea.

Emoțiile au trecut rapid, iar cei doi au depășit cu bine micile gelozii.

Liviu și Maria, tensiuni și discuții aprinse

După discuția pe care doamna Mari a avut-o cu mamele și a spus că nu vrea ca cei doi tineri să se căsătorească în casa Mireasa.

Mariei nu i-a convenit ce a auzit și a mers să discute cu iubitul ei, care i-a spus că exagerează. Doamna Mari a vrut să discute și cu Liviu și a încercat să-l convingă să nu facă pasul cel mare în show-ul matrimonial.

După ce a spus care sunt temerile ei, doamna Mari a ținut să le menționeze că decizia finală este la ei. Aceasta le-a spus că pentru ea este extrem de important ca și familia Mariei să îi accepte pe cei doi. Maria și Liviu au mers mai apoi pe terasa casei și au petrecut câteva clipe împreună, discutând pe îndelete ceea ce s-a întâmplat.

Totul a fost bine și frumos până când au ajuns din nou la ceartă. În timp ce Liviu spune că nu au un motiv întemeiat pentru care s-au certat acum. Cei doi nu au vrut să spună ce s-a întâmplat exact, dar doamna Mari a spus că se vor împăca rapid.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 3 iulie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fa... Mireasa 2021, sezon 3. Alin, cu gândul la promisiunea făcută Adelinei. De ce nu încearcă nimic cu Cosmina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x